Steun Peter Brouwer in zijn uitdaging voor zijn neefje Ralph

Syndroom van Angelman.
Een paar weken geleden heb ik mij door mijn jongere neef en zijn vrouw laten verleiden om een uitdaging aan te gaan, zodat de Stichting Syndroom van de Lach gesponsord kan worden…

Over Ralph
Hun zoon Ralph heeft het syndroom van Angelman en is fors beperkt. Zijn ouders verzorgen en begeleiden hem met liefde en hopen dat hij in zijn ontwikkeling stappen kan maken. De Stichting Syndroom van de Lach ondersteunt kinderen zoals Ralph, en hun naasten om naar Curacao te kunnen waar zij een tien dagen durende intensieve dolfijn ondersteunende therapie kunnen volgen. Ralph is al een keer eerder geweest en dat heeft hem zeker vooruit geholpen in zijn ontwikkeling en in zijn zelfvertrouwen.
Het leuke is dat de dolfijnen leven in een lagune die in verbinding staat met de oceaan waardoor vissen naar binnen kunnen zwemmen en de dolfijnen hun eten zelf kunnen opsnorren. De ouders van Ralph willen logischerwijs graag weer een keer met hem op pad, zodat Ralph hopelijk kan leren beter aan te geven of hij iets wel of niet wilt. Een therapie welke vergoed wordt door de stichting syndroom van de lach kost ca. € 9.000,- . Dit is inclusief de vliegtickets voor de begeleidende ouder(s). De overige reis- en verblijfskosten zijn voor rekening van de ouders zelf. Daarom wordt van de ouders verwacht dat zij 8 acties opzetten om sponsorgelden of publiciteit voor de stichting te verwerven. Toen ik dat hoorde, heb ik mij direct verbonden aan 1 actie.

Over mijn actie
Op 27 augustus doe ik mee doen aan de triathlon in Emmeloord: 500 meter zwemmen; 20 km fietsen en 5 km hardlopen. Verder is mijn streven om 10 kg af te vallen. Inmiddels ben ik begonnen met de training en anders eten en drinken. Dat laatste zal niet eenvoudig zijn, gezien mijn Bourgondische inslag. IgoFit ondersteunt mij vanaf heden met een trainingsprogramma, begeleiding tijdens de triathlon en gaat me leren hardlopen, want ik wikkel mijn voeten niet goed af. Het zou prachtig zijn, als jullie bereid zijn mij voor dit goede doel te sponsoren.
Jullie kunnen dat doen door :
– Een vast bedrag (hoe klein ook, alle beetjes helpen).
– Een bedrag per km (totaal 25,5 km)
– Een bedrag per kilo lichaamsgewicht kwijt
(ik ben vrijdag 17/02 gewogen bij IgoFit en woog toen : 117,6 kg)
Bijgaande foto is een foto van Ralph tijdens de vorige keer met de dolfijnen in Curacao.

Op www.syndroomvandelach.nl kunnen jullie een voorlichtingsfilm zien over de therapie met de dolfijnen.

Op www.angelmansyndroom.nl kunnen jullie meer informatie vinden over het syndroom van Ralph.

Over mij
Ik ben sinds een jaar gepensioneerd en heb voldoende tijd. Deze actie doe ik naast meerdere vrijwilligerstaken voor onder meer Carrefour (buurtbemiddeling, netwerkcoach, begeleider activiteiten voor jonge mantelzorgers) en de wijk (coördinator zwerfvuil opruimen in Revelsant met ondertussen 6 medebewoners). Gezien alle maatschappelijke en daarmee politieke onrust, zet ik mij graag in om maatschappelijke doelen te bereiken zodat we op een menselijke manier voor elkaar wat kunnen betekenen.
Groeten en mijn dank voor de gelegenheid mij te kunnen presenteren voor de Stichting Syndroom
van de Lach.

Peter Brouwer
mobiel : 0683091000
email : peterbrouw@hotmail.com
rekening : NL15INGB0002805281 t.n.v. J.F.BrouwerMenu

Meld je aan voor oriënterend gesprek