GEZONDHEID

Een gezonder leven

Dit 6 weken programma helpt je weer om je fitter te voelen om normale dagelijkse zaken te doen zonder direct buiten adem te zijn.

Voel je superfit met het 13 weken GET FIT programma. Krijg nog meer energie en kracht voor de dingen die je iedere dag wil en moet doen.

Ons lijf is gemaakt om te bewegen. Start dus nu met GET FIT Senior. Weer lekker fit en met volle energie genieten van je leven.

Dit 6 weken programma helpt je controle te krijgen over het roken. Leer om te gaan met spannende situaties die je in de verleiding brengen en voel je OPGELUCHT!

Dit programma helpt jou om een gezonde leefstijl in je leven te integreren. Meer bewegen, beter slapen, van vullen naar voeden, meer ontspannen en volhouden.

Een gezonde leefstijl is niet alleen voor iedereen belangrijk. Het helpt je ook om meer uit je leven te kunnen halen. Met dit programma voor senioren krijg je beter inzicht wat belangrijk is voor jou.

Nog meer uit je sport halen of trainen voor een wedstrijd voor jezelf of je team. Het trainen op meer kracht, explosiviteit en uithoudingsvermogen maakt je niet allen sterker, het zorgt er ook voor dat je het langer vol houdt en dat je blessures voorkomt.

Een wat slanker, gespierder lijf en sterker door het leven. Kom weer in SHAPE komen voor je sport weer in SHAPE na je zwangerschap!

Train jezelf naar een hoger niveau met dit no-nonsense trainingsprogramma. Meer spiermassa, minder vetmassa en sterker worden je doel? Met behulp van deze wetenschappelijk onderbouwde methode is dit dichterbij dan ooit!

Leer met NIET LIJNEN MAAR LEVEN je (ongewenste) gewoontes te doorbreken, een balans te vinden in je voedingskeuzes en de juiste keuzes te maken en toch ook te genieten op feestjes, verjaardagen en etentjes.

Een zakelijke lunch, netwerk bijeenkomst, etentje of met vrienden in de bar. Allemaal uitdagingen als het gaat om je voeding. Dit programma helpt je bij het maken van de keuzes die passen bij jouw situatie.

Een sportevenement, afvallen of meer spiermassa. Bij veel fysieke doelen is voeding essentieel. Met FOOD FOR GOALS leren we jou je lichaam te voeden met juiste verhoudingen en hoeveelheid macronutrienten.

Je ervaart lichamelijke klachten die niet goed te verklaren zijn. Bij onderzoek is er geen ziekte of lichamelijke oorzaak voor uw klachten of er is wel een lichamelijke oorzaak gevonden maar onduidelijk waarom de klachten zo heftig zijn, zo veel last geven of lang duren.

Je bent klaar bij de fysiotherapeut met de behandelingen en je wilt gerichter aan de slag om weer goed te kunnen bewegen of sporten. Het is dan wel fijn wanneer je trainer de “taal” van de fysiotherapeut begrijpt en naadloos jouw helpt weer TERUG OP DE BEEN te komen.

Onderzoek toont aan dat mensen die fit en voorbereid hun operatie in gaan, sneller weer op de been zijn en minder kans hebben op complicaties en de revalidatieduur daarmee positief kunnen beïnvloeden. Wil jij goed voorbereid en vol vertrouwen je operatie in? Start dan nu met SNEL OP DE BEEN!

WIL JE MET JE VITALITEIT AAN DE SLAG?

KLIK HIER

Welk programma past het best bij jou?

Vul hier je gegevens in en bespreek jouw opties in een vrijblijvend gesprek.

Menu

Meld je aan voor oriënterend gesprek
× Hallo. waar kan ik je mee helpen?