GROUPTRAINING
In groepsverband werken aan je persoonlijke doel

VANAF €35,- PER MAAND

We vinden het belangrijk dat je goed mee kunt komen en je de oefeningen goed kunt uitvoeren. Daarom start ieder nieuw lid in 1 van de beginnersgroepen IGOSTART. In de IGOSTART ga je in 4 weken aan de slag met de basis van het bewegen en trainen. Tevens bouw je je conditie op om goed door te kunnen stromen naar de andere Group Training lessen.

De IGOHIIT (High Intensity Interval Training) kenmerkt zich door korte en intensieve oefeningen. Deze oefeningen variëren per les waardoor je iedere keer opnieuw wordt uitgedaagd. De IGOHIIT les duurt 45 minuten. In deze korte tijd worden jouw (kracht) uithoudingsvermogen en conditie verbeterd en werk je aan je explosieve kracht. IGOHIIT is een ideale les voor wanneer je wilt je je je conditie wilt verbeteren en is door ieder niveau te volgen.

Dit is een work-out waarbij je door krachtoefeningen en verschillende materialen het lichaam op een verantwoorde manier wordt getraind. In deze les komen voornamelijk de BIG5 beweegcomponenten aan bod zoals; squats, deadlifts, benchpress, pull ups, farmers walks en kettlebell oefeningen de BIG5 beheerst die je in de IGOSTART hebt aangeleerd.

Een complete workout door de combinatie van boksen en functionele total bodyweight training. Er komen geen sparvormen in voor. Je hoeft dus niet bang te zijn voor een blauw oog en je kan je bitje gewoon thuis laten. Boksen is goed voor het hele lichaam, het is namelijk cardio- en krachttraining tegelijkertijd. Door te boksen word je sterker. Tevens is het een goede oefening voor evenwicht, coördinatie, reactie­vermogen en behendigheid.

Ik, wil graag een vrijblijvend gesprek om te bespreken wat bij mij past!

 

Menu

Meld je aan voor oriënterend gesprek