GROUPTRAINING
In groepsverband werken aan je persoonlijke doel

VANAF €35,- PER MAAND

IGOSTART
We vinden het belangrijk dat je goed mee kunt komen en je de oefeningen goed kunt uitvoeren. Daarom start ieder nieuw lid in 1 van de beginnersgroepen IGOSTART. In de IGOSTART ga je in 4 weken aan de slag met de basis van het bewegen en trainen. Tevens bouw je je conditie op om goed door te kunnen stromen naar de andere Group Training lessen.

IGOHIIT
De IGOHIIT (High Intensity Interval Training) kenmerkt zich door korte en intensieve oefeningen. Deze oefeningen variëren per les waardoor je iedere keer opnieuw wordt uitgedaagd. De IGOHIIT les duurt 45 minuten. In deze korte tijd worden jouw (kracht) uithoudingsvermogen en conditie verbeterd en werk je aan je explosieve kracht. IGOHIIT is een ideale les voor wanneer je wilt je je je conditie wilt verbeteren en is ieder niveau te volgen. Tijdens deze les werken we met je lichaamsgewicht, touwen, slee, tractorbanden, roeimachine etc.

IGOPOWER
Dit is een work-out waarbij je door krachtoefeningen en verschillende materialen het lichaam op een verantwoorde manier wordt getraind. In deze les komen voornamelijk de BIG5 beweegcomponenten aan bod zoals; squats, deadlifts, benchpress, pull ups, farmers walks en kettlebell oefeningen. Bij deze les is het belangrijk dat je goed kunt bewegen en de BIG5 beheerst die je in de IGOSTART hebt aangeleerd. Hierdoor kun je optimaal trainen en werken aan je persoonlijke doelen.

IGOBOXFIT
IGOBOXFIT, een work-out waarbij de conditie op een leuke en uitdagende manier wordt getraind. Een complete training door de combinatie van boksen en functionele total bodyweight training. Er komen geen sparvormen in voor. Je hoeft dus niet bang te zijn voor een blauw oog en je kan je bitje gewoon thuis laten. Boksen is goed voor het hele lichaam, het is namelijk cardio- en krachttraining tegelijkertijd. Door te boksen word je sterker. Tevens is het een goede oefening voor evenwicht, coördinatie, reactie­vermogen en behendigheid.

IGOCHALLENGE
Iedere maand houden we de IGOCHALLENGE voor onze members. Deze challenge baseert zich op alledaagse bewegingen. Conditionele- en krachtoefeningen waarin je tilt, gooit, rent, springt, klimt, trekt en duwt worden met elkaar afgewisseld. De bedoeling van de IGOCHALLENGE is dat iedereen hieraan deel kan nemen om zo een gezonde en fitte levensstijl te realiseren, ongeacht je fysieke gesteldheid. Alle oefeningen die er bestaan binnen de IGOCHALLENGE kunnen op verschillende intensiteiten worden uitgevoerd en aangepast worden aan elk niveau van fitheid. Zo is de training voor iedereen haalbaar en kun je op je eigen niveau jouw topprestaties neerzetten.

IGOFIT GAMES
Hoe gaaf is het als je je kracht en conditie kunt meten met andere IGOFIT members in het land. 1 x per jaar houden we de IGOFIT GAMES en strijden de members van alle IGOFIT vestigingen tegen elkaar door de IGOCHALLENGE en/of het Obstacle Challenge parcours te doen. De IGOFIT GAMES houden we op het fantastische park NETL de Wildste Tuin in Kraggeburg, na de IGOFIT GAMES sluiten we af met een tof feest!

Menu

Meld je aan voor oriënterend gesprek