1e editie IGOFIT GAMES 22 juni

De IGOFIT GAMES is een jaarlijks terugkerend event voor de leden en hun familie van alle IGOFIT vestigingen. Doe mee met de CHALLENGE en / of in een zelf samengesteld TEAM van 4 personen aan het FUN TEAM PARCOURS. Neem dus je familie mee naar dit gezellige en sportieve event!

PROGRAMMA IGOFIT GAMES 22 juni
14.00 – 14.30 uur INLOOP + inschrijving GAMES
14.30 – 14.45 uur KICKOFF en uitleg IGOFIT GAMES
15.00 – 16.00 uur START CHALLENGE
16.30 – 17.30 uur START FUN TEAM PARCOURS CHALLENGE
17.45 – 19.30 uur BBQ en DJ

KOSTEN DEELNAME IGOFIT GAMES:
Inbegrepen:
* Toegang park
* Deelname Challenge (16 jaar +) & Fun Team Parcours (vanaf 8 jaar)
* Limited Edition IGOFIT GAMES T-shirt
* Healthy BBQ
* Healthy snack
* 2 consumptiemunten
* IGOCHALLENGE trainingen 1 x per maand

Volwassenen : €54,95
Kinderen : vanaf 8 jaar €24,95

VOORBEREIDING MET DE IGOCHALLENGE
Je wilt je natuurlijk goed voorbereid aan de IGOFIT GAMES mee doen. Daarom geven we iedere maand voor de IGOFIT GAMES deelnemers een GRATIS IGOCHALLENGE. De maandelijkse IGOCHALLENGE baseert zich op conditionele- en krachtoefeningen waarin je tilt, gooit, rent, springt, klimt, trekt en duwt. Deze oefeningen worden met elkaar afgewisseld. De bedoeling van de IGOCHALLENGE is dat iedereen hieraan deel kan nemen om zo een gezonde en fitte levensstijl te realiseren, ongeacht je fysieke gesteldheid. Alle oefeningen die er bestaan binnen de IGOCHALLENGE kunnen op verschillende intensiteiten worden uitgevoerd en aangepast worden aan elk niveau van fitheid. Zo is de training voor iedereen haalbaar en kun je op je eigen niveau jouw topprestaties neerzetten.

VRIJ TRAINEN
Op verschillende locaties stellen we tijden en ruimte beschikbaar waar de deelnemers de IGOCHALLENGE zelfstandig extra kunnen trainen. Voorwaarde is wel dat je je hebt ingeschreven voor de GAMES en minimaal een abonnement GT 1x per week of traject volgt bij IGOFIT.

Deelnemen aan dit te gekke event? Geef je hieronder op!

Ja, ik doe mee met de IGOGAMES op 22 juni 2019

Ook geef ik de volgende persoon(en) op:

 

Categories:


Menu

Meld je aan voor oriënterend gesprek