Ida Janssen: “Stel je brein werkt als volgt”……

Stel je brein werkt als volgt;

Bam! Terwijl je net druk bezig bent met iets belangrijks op je werk…

Bam! Wanneer je gezellig met je familie aan het kletsen bent en hangt op de bank bij je ouders…

Bam! Tijdens het autorijden naar huis of een afspraak…

Bam! Terwijl je aan het woord bent tijdens een vergadering…

Bam! Net voordat je denkt in slaap te vallen….

Bij Bam, dan ontpoppen de ideeën of projecten in je hoofd. Op de raarste momenten kunnen de geweldigste ideeën, dromen, projecten ontstaan. Super gaaf zou je zeggen, helemaal als je alles gelijk al tot in detail in je hoofd hebt zitten, want het enige wat dan nog hoeft te gebeuren is uitvoeren. Alleen wat nou als je heel erg ongeduldig bent en dat sommige projecten een paar dagen, weken of maanden moeten wachten omdat je de momenten wanner het plaats moet vinden ook al bedacht hebt….Precies het kan best lastig zijn.

Eind winter vorig jaar was het weer zon jaar geweest. Bam! Weer een idee een plan etc. Alleen nu iedere keer dat het gebeurde dacht ik GA WEG! Er waren namelijk twijfels…heel veel twijfels. Wist me geen raad meer met mijn gevoel, denken en doen. Het lag zoooo ver uit elkaar. Alles liep door elkaar heen en je kunt geen keuzes meer maken, je zegt overal maar ja op, omdat je denkt dat het moet en waarom ook niet, je vind toch alles leuk?! Het ene moment dacht ik: Ik stop overal mee! Of toch maar niet?

Uiteindelijk wist ik een ding zeker, ik wilde professionele hulp. Maar niet alleen praten, ik hou van sporten en kan heel moeilijk stil zitten en niets doen dus ik dacht ik moet bezig zijn als ik met iemand praat. En zo liep ik begin mei vorig jaar IGOFIT binnen. Igor werd mijn coach. Perfect ‘match’ zou je kunnen zeggen. Hij had bij de eerste kennismaking me al aan het huilen, lachen maar belangrijkste aan het praten. En zo ging het de eerste weken door. Ik werd op alle fronten uitgedaagd. Allereerst structuur krijgen in mijn leven (help, ik ben de grootste chaoot die er bestaat) dat was dus al een grote uitdaging op zich. Daarnaast 2x in de week volle bak trainen (I love It). En tussen de squats, deadlifts, opdrukken en van alles en nog wat, heel veel praten.. Mooie bijkomstigheid was dat door de structuur ook in mijn eetpatroon, de overtollige kilo’s eraf vlogen!

Na de eerste 13 weken ebde het gevoel van ik stop overal mee al aardig weg. Door middel van Igor zijn geweldige vragen techniek kwam ik er achter dat ik met mijn eigen bedrijf toch wel graag verder wilde, maar het moest beter en anders. Hoe dichter het schaatsseizoen kwam hoe meer ik er weer in ging geloven en er heel veel zin in kreeg en niet kon wachten.

Dit alles had ik niet gekund zonder de feedback van Igor. Hij heeft iedere stap gevolgd, aangemoedigd en toegejuicht! Met vallen en opstaan de afgelopen maanden (ik hoefde/kon me ook nooit beter voor doen in hoe ik me voelde, want Igor zag het al zodra ik met 1 been binnen was) kan ik na het winterseizoen schaatsen zeggen dat het aardig is gelukt. Ik weet weer waar ik mee bezig ben, waarom ik doe wat ik doe. Ik ben er goed in and I love it, omdat ik mijn gevoel heb gevolgd! En weetje ik ben nog topfit ook!

Nu bijna een jaar verder is Igor nog niet van me af. Nieuwe doelen zijn al weer gesteld, nieuwe projecten staan bij mij alweer op de agenda en daar wil ik graag iedere week met Igor over brainstormen, zijn feedback horen en als ik twijfels heb dan weet ik dat ik bij hem terecht kan!

Thank you Igor voor het niet alleen zomaar personal trainer zijn maar personal trainer zijn en coach en mentor; AN AWESOME ONE!

Categories:


Menu

Meld je aan voor oriënterend gesprek