Personal Trainer & Leefstijlcoach: Aron Visser

Wie ben je ?

Mijn naam is Aron Visser en ik ben 21 jaar oud. Ik ben geboren in Lemmer, maar ik ben opgegroeid in Emmeloord.

Waar kom je vandaan & vorige werkzaamheden ?

Op het moment studeer ik nog Voeding & Diëtetiek aan de Hogeschool van Amsterdam, hiernaast ben ik al vier jaar werkzaam in Plaza Wassenburg.

Waarom ben je Personal Trainer / leefstijlcoach  geworden ?

Als jongen van 16 jaar ben ik in aanraking gekomen met sport en het effect wat dit kan hebben op de persoon. Sporten en alle factoren eromheen, van voeding tot slaap, hebben mij van een verlegen en onzekere jongen laten uitgroeien tot een zelfverzekerde en zelfstandige jongeman. Het effect wat dit op mijn leven heeft gehad groeide uit tot een passie voor het helpen van mensen en voor mij was er al snel de openbaring om dit te gaan uitoefenen als leefstijlcoach.

Waarom IGOFIT ?

In het derde jaar van mijn opleiding moest ik een verbreding kiezen, voor mij ging de keus uit naar een verbreding tot Personal Trainer. Tijdens deze verbreding kwam mijn eerste aanraking met IGOFIT, ik moest namelijk stage lopen. Deze stage heb ik kunnen vervullen bij IGOFIT met veel plezier van beide partijen, wat is uitgegroeid tot een baan binnen dit prachtige bedrijf. Wat IGOFIT zo bijzonder maakt is dat je een redelijk groot team hebt die allemaal naar ongeveer dezelfde visie streven waarbij het helpen van de mens centraal staat.

Ervaringen afgelopen 3 jaar

Zoals al genoemd ben ik momenteel nog bezig met mijn bachelor Voeding en Diëtetiek. Daarnaast heb ik in het afgelopen jaar mijn NSCA Certified Personal Trainer diploma behaald. In de toekomst wil ik deze diploma’s veelvuldig gaan uitbreiden met cursussen.

Wat drijft jou? Waartoe doe jij de dingen die je doet?

Ik word gedreven door gevoel. Beslissingen maak ik veelvuldig op basis van gevoel, maar gevoel is ook de drijfveer voor mij om bezig te blijven. Het gevoel wat ik krijg wanneer ik iemand kan helpen op het gebied van fitter worden of een verbetering van het zelfbeeld is hier een heel groot onderdeel van.

Eventuele specialisaties:

Met mijn jonge en frisse blik probeer ik het team van IGOFIT nog sterker te maken. Door mijn studie heb ik een ontzettend brede kennis van voeding waardoor je met specifieke vragen over bijvoorbeeld voedselallergieën, -intoleranties of voeding in combinatie met de zwangerschap ook bij mij terecht kunt.

Jouw motto… en waarom dit motto?

“Those who try, are the ones that will succeed.”

Geen enkel plan zal slagen zonder een poging te wagen. Als je iets wilt bereiken zal je moeten beginnen met het uitvoeren van je plan!


Menu

Meld je aan voor oriënterend gesprek