Arjan van der Kruijf | Personal Trainer & Leefstijlcoach

Mijn naam is Arjan van der Kruijf, ben 23 jaar en onlangs ben ik samen gaan wonen met mijn vriendin in een mooi appartementje in Bolsward. Ik doe zelf al ruim 7 jaar fanatiek aan fitness.

Ik ben geboren in Sneek en opgegroeid in Idsegahuizum. Na de lagere school ben in ingestroomd naar VMBO GT. Al gauw werd ik geprikkeld door mijn interesse in sport en gezondheid en zo ben ik doorgestroomd naar CIOS Sport Bewegen Gezondheid. In deze jaren heb ik veel ervaring opgedaan in de fitness wereld en ging ik bij Anytime Fitness aan het werk als fitness- en groepsinstructeur.

Na 5 jaar in sportcentra’s te werken merkte ik al gauw dat er veel ontbrak aan persoonlijke aandacht naar de klant.Zo ben ik voor mezelf begonnen als zzp’er personal trainer in Basic Fit Sneek, hier ontwikkelde ik mijn passie voor persoonlijke begeleiding. Helaas werd ik beperkt door het concept van Basic Fit en besloten na een jaar hier te stoppen.

Met mijn motivatie om door te ontwikkelen was ik opzoek naar een groeiend en innovatief bedrijf. Zo kwam IGOFIT Grou op mijn pad en werd ik direct enthousiast! De werkwijze van IGOFIT sprak mij aan en zou dit dus de beste keuze zijn.

Mijn passie is om mensen te helpen bij het behalen van hun levensdoelen bij hun fysieke of mentale staat. Door mijn opgebouwde ervaring en leergierigheid is de functie Personal Trainer perfect.

Mijn motto: Kennis is Kracht

Categories:


Menu

Meld je aan voor oriënterend gesprek
× Hallo. waar kan ik je mee helpen?