Personal Trainer & Leefstijlcoach: Aron Visser

Wie ben je?

Mijn naam is Aron Visser, geboren in Lemmer, maar opgegroeid in Emmeloord. Ik ben in mijn leven veel bezig geweest met sport en voeding en draag deze passie graag over op anderen.

Waar kom je vandaan & vorige werkzaamheden?

Ik ben in 2019 afgestudeerd als voedingsdeskundige nadat ik de hbo opleiding Voeding & Diëtetiek heb afgerond. In mijn jongere jaren heb ik veel werkervaring opgedaan in de horecasector, waarbij vooral het sociale stuk hiervan mij aantrok.

Waarom ben je Personal Trainer/leefstijlcoach  geworden?

Als jongen van 16 jaar ben ik in aanraking gekomen met sport en voeding en het effect wat dit kan hebben op de persoon. Sporten en alle factoren eromheen, van voeding tot slaap, hebben mij van een verlegen en onzekere jongen laten uitgroeien tot een zelfverzekerde en zelfstandige jongeman. Het effect wat dit op mijn leven heeft gehad groeide uit tot een passie voor het helpen van mensen en voor mij was er al snel de openbaring om dit te gaan uitoefenen als leefstijlcoach.

Waarom IGOFIT?

In het derde jaar van mijn opleiding moest ik een verbreding kiezen, voor mij ging de keus uit naar een verbreding tot Personal Trainer. Tijdens deze verbreding kwam mijn eerste aanraking met IGOFIT, ik moest namelijk stage lopen. Deze stage heb ik kunnen vervullen bij IGOFIT met veel plezier van beide partijen, wat is uitgegroeid tot een baan binnen dit prachtige bedrijf. Wat IGOFIT zo bijzonder maakt is dat je een redelijk groot team hebt die allemaal naar ongeveer dezelfde visie streven waarbij het helpen van de mens centraal staat.

Ervaringen afgelopen 3 jaar

In de afgelopen 3 jaar heb ik veel ervaring opgedaan in het werkveld tijdens mijn werkzaamheden bij IGOFIT. Daarnaast heb ik de opleiding Voeding & Diëtetiek afgerond, evenals de NSCA Certified Personal Trainer opleiding. In de toekomst wil ik deze diploma’s veelvuldig uit gaan breiden om mijn kennis te vergroten en up-to-date te houden.

Wat drijft jou? Waartoe doe jij de dingen die je doet?

Ik word gedreven door gevoel. Beslissingen maak ik veelvuldig op basis van gevoel, maar gevoel is ook de drijfveer voor mij om bezig te blijven. Het gevoel wat ik krijg wanneer ik iemand kan helpen op het gebied van fitter worden of een verbetering van het zelfbeeld is hier een heel groot onderdeel van.

Eventuele specialisaties:

Met mijn jonge en frisse blik probeer ik het team van IGOFIT nog sterker te maken. Door mijn studie heb ik een ontzettend brede kennis van voeding waardoor je met specifieke vragen over bijvoorbeeld voedselallergieën, -intoleranties of voeding in combinatie met de zwangerschap ook bij mij terecht kunt.

Jouw motto… en waarom dit motto?

“De belangrijkste persoon ben je zelf”

In het drukke bestaan van deze eeuw zijn we bezig met allerlei ballen hoog houden. Hierin vergeten we (ja, inclusief ikzelf) nog wel eens wie de belangrijkste persoon in je leven is. Dat ben jij namelijk zelf, jij bent de belangrijkste persoon in je eigen leven.


Menu

Meld je aan voor oriënterend gesprek
× Hallo. waar kan ik je mee helpen?