Coach aan het woord: Carmen Postma

Wie ben je?

Mijn naam is Carmen Postma, ik ben 30 jaar oud en woon samen met mijn vriend Arend in het prachtige Leeuwarden.

Waar kom je vandaan & vorige werkzaamheden?

Ik kom uit een sportief gezin waardoor sport al snel een grote passie voor me werd. Na het afronden van mijn VMBO opleiding, was de keus voor het CIOS dan ook snel gemaakt. Daarna wilde ik mij graag nog verder ontwikkelen op het gebied van sport, en heb daarom de opleiding Sport, Gezondheid en Management aan het instituut voor sportstudies gevolgd aan de Hanze Hogeschool Groningen. Na het afronden van mijn studies ben ik parttime aan de slag gegaan in de ijshal Leeuwarden waar ik sportlessen verzorgde. Deze parttime baan heb ik vervolgens ingeruild voor een fulltime baan bij Body & Fit in Heerenveen, waar ik 4 jaar op kantoor gewerkt heb.

Waarom ben je Personal Trainer / leefstijlcoach geworden en waarom IGOFIT?

Ondanks dat ik het bij Body & Fit naar mijn zin gehad heb, heb ik altijd geweten dat ik meer dan dat wilde. Ik miste vooral het contact, en het actief werken met mensen. In 2018 ben ik terecht gekomen bij IGOFIT. Een bedrijf dat staat voor kwaliteit en zich op duurzame vitaliteit richt. Dit maakt ze uniek in hun vakgebied. Ik voel me bevoorrecht dat ik deel van dit team mag uitmaken, en op deze manier de kans krijg om mezelf als coach en trainer te ontwikkelen en mijn deskundigheid op het gebied van een actieve en gezonde leefstijl te verbreden.

Wat drijft jou?

Ik haal voldoening uit het succes dat mensen ervaren wanneer ze hun doelen bereikt hebben, en vind het fantastisch om mijn enthousiasme en energie te kunnen delen met anderen.

Jouw motto…en waarom dit motto?

Incasseren, accepteren en door! Als je iets wilt bereiken, zal het niet altijd makkelijk zijn. De tegenslagen die je tegenkomt moet je incasseren, accepteren om vervolgens weer door te gaan.

Categories:


Menu

Meld je aan voor oriënterend gesprek