Fit worden met Igofit

Het was mij volkomen duidelijk…; Ik moest nu ècht iets aan mijn gewicht gaan doen! Het lukte mij  niet in m’n eentje! En alles wat tot nu toe resultaat had, had dit maar tijdelijk…Eigenlijk wist ik heel goed wat ik verkeerd deed, maar ik bleef maar in dezelfde valkuilen stappen. Ik had dus hulp nodig!

Met toch wel wat lood in mijn schoenen stapte ik voor de eerste keer over de drempel bij Igofit. Ik werd behoorlijk zenuwachtig van de attributen die binnen lagen….Wat verwachtten ze wel niet?

Tijdens een intake werd ik uitgebreid gemeten en gewogen en tijdens een serieus gesprek dat we samen hadden en aan de hand van een ‘eetdagboek’ dat ik een paar dagen had bijgehouden, bleek dat ik eerder te weinig at dan te veel…

Tijdens de eerste training voelde ik me afgebeuld, maar ook trots op waar mijn lijf toch nog toe in staat was. En met een voedingsplan thuis in de mailbox en een nieuwe app op mijn telefoon, moest het goedkomen en kon ik thuis ook aan de slag.

De eerste dagen had ik last van hoofdpijn, maar al snel merkte ik dat ik beter sliep en fitter wakker werd. Er gebeurde dus wel degelijk wat in mijn lijf en…BAM, de eerste week was ik 3,5kg lichter!

Hierna bleef ik geleidelijk afvallen, maar bovenal voelde ik me fitter, sterker en zelfverzekerder. Drie en een halve maand later en dik twaalf kilo lichter, lijk ik nu steeds meer op degene die ik wil zijn, mezelf!

Dankjewel Igofit!

– Fokkeline Bonder

 


Menu

Meld je aan voor oriënterend gesprek