Frank Akkermans | personal trainer & leefstijlcoach

Ik ben Frank Akkermans en geboren en getogen in het pittoreske Swifterbant, ben dus een echt poldermens. Draag al mijn hele leven de clubkleuren van de voetbalvereniging Swift’64. Momenteel nog steeds woonachtig in Swifterbant. Ik woon samen met mijn vriendin en ben vader van 3 geweldige jongetjes.

10 jaar werkzaam geweest binnen defensie bij het Korps Mariniers. Daarvoor heb ik een MBO opleiding gevolgd met studierichting Sport & Recreatie. Ik heb een geweldige tijd bij de Mariniers gehad, veel avonturen en uitzendingen meegemaakt. Maar na 10 jr was ik toe aan de volgende stap, inmiddels in het bezit van verschillende fitness/ sport/ personal training diploma’s besloot ik als Personal Trainer voor mezelf te beginnen.

Een nieuwe stap, een nieuwe uitdaging, eentje waar ik geen moment spijt van heb gehad. Mensen begeleiden met allemaal verschillende doelstellingen is een geweldig vak, maar tegelijk ook een specialistisch vak, continue je werkwijze aanpassen wat past bij diegene wat voor hij/zij nodig is. Jezelf telkens willen ontwikkelen, nieuwe opleidingen/ cursussen aangaan, van je collega’s leren. Je kennis elke keer weer willen verbreden.

Ik ben nu 5 jaar werkzaam bij Igofit,  5 geweldige jaren waarin ik de kans heb gekregen om mezelf als trainer/ coach en mens te ontwikkelen. Igofit heeft de laatste jaren een enorme sprong gemaakt ten opzichte van begeleiding, Igofit is momenteel een begrip geworden in de polder, en ik ben erg bevoorrecht dat ik daar al jaren deel van uit mag maken.

Door mijn achtergrond weet ik wat er voor nodig is om bepaalde grenzen te verleggen en doelstellingen te behalen. Discipline, consistentie, geloof in jezelf  zijn voor mij dan ook een rode draad in begeleiding van mijn klanten.


Menu

Meld je aan voor oriënterend gesprek
× Hallo. waar kan ik je mee helpen?