Frank Crebas

Wie ben je ?
Frank Crebas

Waar kom je vandaan & vorige werkzaamheden ?

Ik ben een beetje vreemde eend in de bijt bij Igofit. Ik ben geen trainer of coach en ga dat ook niet worden ondanks dat ik momenteel wel de opleiding tot Vitaliteitscoach aan het volgen ben.
Na een professionele carrière als pikeur, zeg maar het mannetje op een sulky tijdens een paardenkoers, ben ik betrokken geraakt bij het toen nog jonge internetbedrijf Marktplaats.nl. Na vier jaar heb ik daarvan als directeur afscheid genomen nadat het door het Amerikaanse eBay overgenomen werd. In de jaren die daarop volgende heb ik samen met mijn familie Netl de wildste tuin opgericht. Ondanks dat ik mede-eigenaar van het bedrijf ben ben ik niet actief betrokken in de bedrijfsvoering van het bedrijf. Na mijn Marktplaats periode ben ik ook luchtfotograaf geworden. In deze rol vlieg ik met vliegtuigen mee om andere vliegtuigen in de lucht te fotograferen. Dit is ook één van de reden dat ik vrij intensief train bij Igofit. Ik wil namelijk zo fit mogelijk in een vliegtuigcockpit kruipen.
Namens tijdschriften en boeken werk ik veel met de Nederlandse en Amerikaanse luchtmachten en dit zorgt ervoor dat ik regelmatig op reis ben. Mijn bekendste fotowerk is dat van de F-35, vooral bekend als de JSF. Ik heb tot op heden vrij veel (lucht)fotografie met en voor het Nederlandse F-35 operationele testteam mogen doen.

Inmiddels ben ik begonnen aan een nieuw hoofdstuk in mijn leven. Igor en ikzelf hebben onze krachten gebundeld en we zijn voornemens samen Igofit door Nederland uit te gaan rollen.

Ik ben woonachtig in Emmeloord samen met m’n drie dochters, Sidney, Dakota en Meadow.

Waarom ben je Personal Trainer / leefstijlcoach  geworden ?
Ondanks dat ik niet in de praktijk mensen wil gaan coachen ben ik wel met de opleiding tot Vitalitaitscoach begonnen. De kennis die ik hiermee opdoe stelt me in staat om het vak van trainer en coach beter te begrijpen. Ook kan ik daardoor kritisch naar de kwaliteit kijken van de programma’s die we aanbieden en mee denken over nieuwe producten en diensten.
In de komende jaren zal Igofit zich nog meer gaan richten op vitaliteitscoaching. Het grote verschil tussen een traditionele sportschool en een vitaliteitsstudio is dat het draait om de prestatie buiten de studio en vooral niet binnen de sportschool. Vandaar dat voeden, voeding, slapen en ontspanning, bewegen maar ook zingeving belangrijke aandachtspunten zijn bij Igofit. Dit zijn ook de gebieden waar mijn erg interessante opleiding over gaat.

Waarom IGOFIT ?
Ik kwam al vrij snel in aanraking met Igofit nadat Igor zijn bedrijf begonnen is. Sterker, ik was de laatste die kon beginnen te trainen voor er een wachtlijst ontstond. Het persoonlijke karakter sprak me toen al heel erg aan. Doordat ik ben gaan bewegen bij Igofit is m’n leven veranderd. Ik ben veel actiever en energieker geworden. Maar ook heb ik toen bij Igor niet alleen een trainer maar ook een coach gevonden. Een coach die mij hielp met het behalen van mijn persoonlijke doelen. Hieruit is een diepe vriendschap ontstaan die zich onder andere maar niet alleen uit in onze samenwerking.

Wat drijft jou ?

Ik heb mijn droomambitie gedefinieerd als ‘Er toe doen’. Ik heb inmiddels de sterke overtuiging om bij te willen dragen aan het geluk of gezondheid van een ander. Dat is wat mij gelukkig maakt mij het gevoel geeft actief deelgenoot te zijn in onze samenleving en ons welzijn.
Igofit uitrollen, en daarmee ons vitaliteitsconcept toegankelijk maken, past hier erg goed in. Ook vind ik het leuk om als vrijwilliger te helpen bij verschillende goede doelen of verenigingen. Maar bovenal wil ik er natuurlijk toe doen als vader en partner.

Mijn motto…

The Sky is the limit

Categories:

Menu

Meld je aan voor oriënterend gesprek