Gezondheid bevorderen binnen uw organisatie

IGOFIT helpt u graag bij aan het bevorderen van de gezondheid van u en uw medewerkers. Dit doen wij door het door het aanbieden van verschillende workshops, presentaties en workouts waarbij we relevante handvatten aanbieden voor werknemers om een gezonde leefstijl te starten en te behouden. Hierdoor zal iedere werknemer zijn gewenste kwaliteit van leven kunnen verhogen, met als gevolg duurzaam inzetbaar personeel met een laag ziekteverzuim en een hoge arbeidsproductiviteit. Tevens draagt dit bij aan de algemene bewustwording voor een duurzaam, gezond en vitaal leven in relatie tot werk, gezinsleven en vrije tijd.

Voor verschillende organisaties als Agrico, KPN, Rabobank, Gemeente Noordoostpolder, van Staveren, Meeuwsen Ten Hoopen hebben wij op gebied van gezondheid en vitaliteit workshops en trainingen mogen verzorgen.

Aanbod bevorderen gezondheid IGOFIT:

Workshops & presentatie’s: Deze workshops en presentatie hebben als doel om meer bewustwording te creëren bij de werknemers van uw organisatie.

Business Workouts: Een lekkere workout voor werknemers, MT, team, afdeling of personeelsvereniging van uw organisatie.

  • Business breakfast workout
  • Personeel Bootcamp / workout
  • Business BOXING workout

Kijk voor nog meer diensten zoals de PMO Plus voor uw organisatie op onze IGOBUSINESS website

Meer informatie of vrijblijvend gesprek met onze bedrijfscoach om uw wens op gebied van vitaliteit en gezondheid te bespreken voor uw organisatie ? Stuur een email naar igor@igofit.nl of laat uw gegevens hieronder achter.

 

Categories:

Menu

Meld je aan voor oriënterend gesprek
× Hallo. waar kan ik je mee helpen?