GW Nijland | personal trainer & leefstijlcoach

Wie ben jij?

Mijn naam is Gerrit Willem Nijland, ze noemen mij daarom GW. Ik ben 30 jaar oud en woonachtig in Emmeloord. Inmiddels al vanaf 2013 werkzaam bij IGOFIT als trainer en coach.

Waar kom je vandaan?

Mijn roots komen uit Friesland, geboren en opgegroeid in Joure. In 2014 terecht gekomen in Emmeloord.

Wat waren je vorige werkzaamheden?

Na mijn CIOS periode in 2008 ben ik verder gaan ontwikkelen in de fitness. Gestart in een sportschool als fitnessinstructeur en groepstrainingsinstructeur. Mijn verantwoordelijkheden waren vooral op kwaliteit, retentie en fitness gericht.
Na 6 jaar werkzaam te zijn wilde ik verder groeien; mijn eigen onderneming. Hierin wilde ik meer betekenis brengen aan de maatschappij, waar ik klanten persoonlijk zou begeleiden met hun gezondheid en welzijn. Per januari 2018 ben ik in loondienst gegaan bij IGOFIT, een mooie stap naar mijn droomambitie!

Waarom ben je Personal Trainer / Leefstijlcoach geworden?

Mijn passie is ‘bewegen’, in het grootste zin van het woord.
Tijdens het CIOS merkte ik dat ik voldoening kreeg van helpen, mensen naar een bepaalde richting / pad coachen, beweging en gezondheid. Mensen nog mooier, gezonder, fitter en/of gelukkiger maken dan ze nu (al) zijn!

Waarom IGOFIT?

IGOFIT staat voor de waarden;
– Betrokken
– Deskundig
– Gedreven
– Persoonlijk
– Professioneel

IGOFIT staat voor mij (persoonlijk) voor;
– Verbinding
– Vertrouwen
– Veiligheid
– Vitaliteit
– Passie
– Inspiratie

Een organisatie met dezelfde filosofie, motivatie en inspiratie, die geheel zijn gericht op de leefstijlpijlers. Deze waarden komen terug in onze trajecten, lessen en programma’s, maar ook in onze trainers!

Ervaringen van de afgelopen 3 jaar?

De afgelopen jaren heb ik vele mensen mogen ontmoeten, mogen helpen om in beweging te komen, het realiseren van persoonlijke doelen en het doorbreken van oude patronen.
Het laten (in) zien waarom en waartoe je de dingen doet zoals je ze doet, wat jou daadwerkelijk gelukkig maakt. Dit, in combinatie met alle IGOFIT handvaten, is nodig voor (gedrags-) verandering.

Wat drijft jou?

Ik wil persoonlijk de gezondheid en welzijn (kwaliteit van leven) van de mens bevorderen op fysiek, mentaal en sociaal vlak. Hierbij bied ik kwalitatieve sessies aan op gebied van beweging, coaching en/of voeding, gericht op de doelstelling van de cliënt!

Specialisaties?

Ik blijf elke dag ontwikkelen en groeien, alles wat ik doe, doe ik met gevoel. Veel geleerd maar nog lang niet uitgeleerd! In de jaren door heb ik verschillende opleidingen en cursussen gevolgd.
Onder andere:
– Fitness trainer A en B
– Personal Hormonal Profiling (Overload Worldwide)
– T.O.P. trainer A (Overload Worldwide)
– T.O.P. trainer B (Overload Worldwide)
– Mylogenics Release (Overload Worldwide)
– Leefstijlcoach (Chivo, kennisinstituut vitaliteit en leefstijl)
– Bayesian Bodybuilding i.o. (Bayasianbodybuilding)
– LifeNavigator training (IDDD company)

Wat is jouw motto?

‘Leef het leven zoals je wilt leven, volledig vanuit jezelf en je liefdevolle hart!’

 Menu

Meld je aan voor oriënterend gesprek