IGOBUSINESS

Een vitale organisatie

De markt verandert constant en snel. Als organisatie wil je daarom flexibel zijn, in staat om je aan te passen aan de veranderingen in de markt. Dat vraagt om een organisatie die vitaal is. Een organisatie waar het ziekteverzuim minimaal is, waar medewerkers betrokken zijn en het verloop laag is. Wat kun je als bedrijf doen om je mensen vitaler te maken?

Gezonde medewerkers, vitaal bedrijf?

Vaak wordt gedacht dat een vitale organisatie ontstaat door haar medewerkers vitaler te maken. Een vitale werknemer is echter niet zozeer een gezonde werknemer, maar een werknemer die zich betrokken voelt bij zijn werk en vooral bij de organisatie. Verzuim en verloop kennen een veel sterkere relatie met werkomstandigheden, management en werksfeer dan met ziekte. Vitaliteit in het bedrijfsleven, vraagt dus een bredere aanpak dan alleen het implementeren van enkel gezondheidsprogramma’s voor de werknemers.

Betrokken werknemers, de vitale aanpak

IGOFIT werkt samen professionals die specialist zijn op dit gebied. Zij weten uitstekend invulling te geven dit vitaliteitsvraagstuk. Ze weten wat er voor nodig is om de betrokkenheid van werknemers te verhogen, waardoor ruimte ontstaat om eventuele gezondheidsprogramma’s te implementeren.

Tevens verzorgen wij regelmatig diverse workshops rondom de pijlers voeding, training en stress, slaap,  en ontspanning voor onze particulieren en organisaties: Wij geloven in motivation through education & learning by doing! We hebben voor verschillende organisaties verschillende workshops & presentaties en bedrijfsvitaalplannen mogen verzorgen:

  • Less Stress, Get ready4work (KPN, Rabobank, Gemeente Noordoostpolder)
  • Voeding, gebruik je gezonde verstand (Suplacon)
  • Business breakfast workout (Meeuwsen ten Hoopen)
  • Bedrijf Vitaal plan (AGRICO)
  • Personeelsfeest (Van Staveren)
  • MT in beweging (Van Staveren)
  • Vitaliteitsprogramma (Ontzorgdesk)
  • Leefstijlcheck werknemers (Agrico)

Meer informatie of vrijblijvend gesprek met onze bedrijfscoach om uw wens op gebied van vitaliteit en gezondheid te bespreken voor uw organisatie ? Stuur een email naar igor@igofit.nl of laat uw gegevens hieronder achter.

 

 Menu

Meld je aan voor oriënterend gesprek