IGOFIT Coach in beeld: Jeroen de Groot

Wie ben je?
Mijn naam is Jeroen de Groot, ik ben 27 jaar en woonachtig in Emmeloord met mijn vriendin Marianne.

Waar kom je vandaan & vorige werkzaamheden?
Ik kom uit Emmeloord, hier woon en werk ik. Naast mijn werkzaamheden als Medical Personal Trainer bij IGOFIT ben ik werkzaam als fysiotherapeut bij Fysiotherapie Bakker in Emmeloord.

Waarom ben je Personal Trainer / leefstijlcoach  geworden ?
Fitness en training hebben mij altijd aangesproken. Binnen de functie van personal trainer heb ik het gevoel dat ik mijn kennis en enthousiasme maximaal kan delen met de klanten.

Waarom IGOFIT?
IGOFIT staat voor mij voor kwaliteit. De gedrevenheid, het enthousiasme en de professionaliteit spraken mij vanaf het begin meteen aan.

Ervaringen afgelopen 3 jaar:
Opleiding NASM-personal trainer, meerdere fysiotherapie gerelateerde cursussen (o.a. medical taping). Inmiddels ben ik anderhalf jaar op weg in mijn Master traject in Enschede. Hier hoop ik over anderhalf jaar af te studeren als Manueeltherapeut, met een extra koppeljaar hoop ik daarna mijn master te halen als Sportfysiotherapeut.

Wat drijft jou? Waartoe doe jij de dingen die je doet?
Ik haal mijn voldoening uit het feit dat ik oprecht iets voor iemand kan betekenen. In mijn vakgebied als Fysiotherapeut heeft dit vaak met pijnverlichting te maken. Als personal trainer zijn de doelen vaak uitgebreider, denk aan; fitter worden, sterker worden, afvallen of een gelukkiger mens worden. Samen met mijn klanten de doelstelling behalen geeft mij optimale voldoening.

Eventuele specialisaties:
Ik houd mij als medical trainer o.a. bezig met klanten die fysieke klachten hebben of ergens vastlopen vanwege pijn of lichamelijke beperkingen. Middels gerichte oefeningen, aanpassingen in het trainingsschema en adviezen voor het dagelijks leven hoop ik de klanten z.s.m. weer optimaal te laten presteren.

Jouw motto…en waarom dit motto?
“It’s cool to love to win, but it’s better to hate to lose”.

Voor mij betekent dit het volgende: Het is makkelijk om in tijden dat het goed gaat met de flow mee te gaan. Belangrijker is echter hoe je omgaat met teleurstellingen, laat je je hierdoor meteen uit het veld slaan of kom je sterker terug?

Loop je al lang met een fysieke klacht, (sport)blessure of ben je klaar met je fysiotherpie maar wil je wel verder werken aan je herstel of een vrijblijvend advies ? Maak dan gebruik van ons gratis spreekuur met Jeroen en vul hieronder je gegevens in.Menu

Meld je aan voor oriënterend gesprek