Igor Gootjes | founder, personal trainer & leefstijlcoach

Wie ben je ?

Mijn naam is Igor Gootjes en geboren in 1978. In 2011 heb ik IGOFIT Personal Training & Leefstijl Studio in Emmeloord opgericht. Samen met mijn (aanstaande vrouw) Linda zijn wij eigenaar van de vestiging in Emmeloord en hebben 2 geweldige lieve kinderen Esmee (13) en Jill (10).

Mijn persoonlijke waarden zijn: gedreven, samen, vertrouwen, persoonlijk en plezier.

Waar kom je vandaan & vorige werkzaamheden ?

Ik ben geboren en getogen in de Noordoostpolder en mijn roots liggen in dit pioniersgebied. Na het CIOS in Heerenveen met geweldige stages in het speciaal onderwijs en de Bijlmer Bajes kwam ik terecht bij Rob en Hannie de Wit. Hier begon in 1997 mijn carrière in de ‘fitnessbranche’. Lees hier het ontstaan van IGOFIT.

Waarom ben je Personal Trainer / leefstijlcoach  geworden ?

Jarenlang heb ik als trainer in de fitnessbranche mensen begeleid in het opstarten van beweegprogramma’s en had te weinig tijd voor de klanten die extra aandacht nodig hadden. Ik kon mijn passie voor de mens niet hierin kwijt en besloot ander werk ben gaan zoeken. Maar na enkele jaren en verschillende functies en management opleidingen in de retail kwam ik weer terug in de beweegwereld.

Toen ik als Personal Trainer van poldergenoot Elly Neve voor het RTL4 TV programma OBESE werd gevraagd vond ik mijn passie voor het vak weer terug en snel daarna ben ik IGOFIT in Emmeloord gestart.  Ik kon alles wie ik ben en wil zijn in mijn eigen bedrijf kwijt om mensen helpen hun wens te behalen. Het maakt mij gelukkig wanneer ik middels mijn trainingen en gedragscoaching mensen kan helpen zichzelf te ontplooien op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Mensen vitaler help worden…..

Waarom IGOFIT ?

Tja, waarom IGOFIT…..daarom! IGOFIT staat voor alles waar ik persoonlijk voor sta. Het gevoel van jezelf kunnen zijn in een prettige maar vooral veilige omgeving waar onze klanten aan hun wens kunnen werken met gedreven, professionele, betrokken, deskundige en persoonlijke coaches en trainers.

Ervaringen afgelopen 3 jaar

In de afgelopen jaren heb ik samen met mijn fantastische TEAM ontzettend veel mensen begeleid en gecoached. Het geeft een mega trots gevoel om te zien hoe onze kernwaarden terugkomen in begeleiding en coaching van onze medewerkers.

Ook hebben we in de afgelopen jaren de vestiging in Emmeloord uitgebreid naar 1000 m2 en mega hard gewerkt om onze 13 weken leefstijlprogramma’s te optimaliseren. Daarnaast ben ik 1 jan 2017 samen met collega Walter Nuiten een 2e vestiging op een fantastische locatie in Grou. Tevens ben ik begin 2017 een geweldig persoonlijk ontwikkeltraject gestart om mijzelf te hervinden in het waartoe ik de dingen doe (zingeving). Dit heeft mij weer ontzettend veel brandstof om de toekomst van IGOFIT uit te kunnen zetten.

Wat drijft jou ? Waartoe doe jij de dingen die je doet ?

Een ander te kunnen helpen met onze kennis, passie, deskundigheid op fysiek, mentaal en emotioneel niveau en zien dat deze aanpak ze een gelukkiger mens maakt. Ik zie onze klant weerbaarder worden, minder stress ervaren en meer op het gevoel leren vertrouwen waardoor het makkelijker word om een goede keus te maken. Het geeft mij als coach en founder van IGOFIT mega veel voldoening een bijdrage aan te kunnen leveren aan het geluk van een ander.

Jouw motto…en waarom dit motto ?

IF IT DOESN’T CHALLENGE YOU, IT DOESN’T CHANGE YOU!

Als het je niet uitdaagt op zowel fysiek, mentaal en emotioneel niveau zal er geen verandering komen. Ik geloof erin dat je soms uit je comfort zone moet komen om weer te voelen waar het om gaat en te ervaren wat je allemaal kunt.

Daarnaast doen we dingen die we doen bij IGOFIT vanuit onze kernwaarden:

  • Persoonlijk
  • Betrokken
  • Professioneel
  • Deskundig
  • Gedreven

En hanteren we de volgende principes in onze werkwijze en programma’s

  • “Nothing is impossible”
  • “Do it yourself, but not alone”
  • “You get what you give”
  • “Folow your heart”
  • “Keep it simple”


Menu

Meld je aan voor oriënterend gesprek