Je hebt Personal Trainers en Personal Trainers….
Vandaag de dag schieten in de Nederland de Personal Trainbedrijven als paddenstoelen uit de grond. Alweer bijna 6 jaar geleden begon ik, als eerste in mijn woonplaats, mijn eigen Personal Training Studio en binnen mum van tijd was mijn capaciteit bereikt en zat ik simpel gezegd vol.  Mijn aanpak was al snel succesvol, maar ik kreeg ook steeds meer complexere cliënten met diverse problematieken. Met alleen trainen en voeding kwam ik bij menig cliënt niet meer weg. Onze cliënten hadden een bredere en gefundeerde aanpak nodig; meer opbouw in training, dus niet meer iemand alleen het snot voor de ogen laten trainen en spierpijn laten bezorgen, maar vooral coaching.

Nu is het 2017 en zien de mensen door de bomen het bos niet meer, door het vele
 aanbod in Personal Trainers. Waar moet je nu terecht ? Want je hebt Personal Trainers en Personal Trainers. En dat is vandaag de dag precies het probleem. Tegenwoordig kan een bouwvakker na 3 dagen “cursus” zichzelf al Personal Trainer noemen, maar maakt die titel hem of haar ook een goede coach of trainer ? Heeft deze PT echt verstand van het beweegapparaat, een duidelijke visie en tools omtrent slaap, stressmanagement, gewoontes, wilskracht, etc. om jou te dat geven wat jij nodig hebt? Of haalt hij/zij zijn/haar lessen van internet en verteld deze dat je een “suikerverslaving” hebt en/of geen wilskracht hebt, wanneer je stagneert? Kan deze Personal Trainer verantwoording afleggen voor zijn/haar claims en jou kritische vragen beantwoorden? Wil hij/zij je echt helpen of vooral zijn/haar overtuiging aan je opleggen, oftewel: Helpen of Hypen?
 
Mooi dat er veel aanbod is, maar kies wel voor kwaliteit. Kies jij voor kwaliteit met als doel duurzaam langdurig resultaat, of kies je voor een quick fix die je toch niet lang vol kunt houden, met als gevolg dat je er niets mee bent opgeschoten.

IGOFIT

Door onszelf de afgelopen 5 jaar continue te blijven ontwikkelen en bijscholen op gebied van coaching, rust / herstel, mindset, voeding en training hebben we een inmiddels bewezen en duurzaam leefstijlprogramma ontwikkeld, dat verder gaat dan alleen trainbegeleiding. Een leefstijlprogramma waar onze klant voor de rest van zijn leven iets aan heeft. Dit ging niet zonder slag of stoot, helemaal niet zelfs, en ik kon dit ook zeker niet alleen. Zonder mijn team stonden we niet waar we nu staan, maar we blijven ons ontwikkelen en kritisch kijken naar elkaar en onze processen om zo onze cliënten te kunnen blijven geven wat ze verdienen: Optimale, pro actieve en goed onderbouwde (duurzame) trajecten, waarbij de mens achter de cliënt en het plezier in het leven centraal staan.


Ben je benieuwd naar ons Leefstijlprogramma vraag dan een GRATIS LEEFSTIJLCHECK aan via onderstaand formulier en laat je informeren in een persoonlijk gesprek.

 


Ik ben geïnteresseerd in:

en ik ben geïnteresseerd in:

Categories:


Menu

Meld je aan voor oriënterend gesprek