Jesse Visser | personal trainer & leefstijlcoach

Wie ben je?

Mijn naam is Jesse Visser, ben 21 jaar en woon bij mijn ouders in het mooie watersportdorp Grou. Ik voetbal bij het eerste van de lokale voetbalvereniging GAVC, daarnaast ben ik zelf fanatiek bezig in de fitness.

Waar kom je vandaan & vorige werkzaamheden?

Ik ben geboren in Leeuwarden en opgegroeid in Grou. Vanaf het lager onderwijs kreeg het advies VMBO Kader. Met dit advies ben ik naar het voortgezet onderwijs gegaan op OSG Sevenwolden in Grou. Na twee jaar op deze school hebben gezeten wilde ik al snel de sport kant al op. Dit kwam mede omdat ik naast school in de Friese selectie van het schaatsen zat. Hierdoor was altijd al met sport bezig en wilde hiervan graag mijn beroep maken. De laatste twee jaar van mijn voorgezet onderwijs heb ik SDV (Sport, Dienstverlening en veiligheid) gevolgd en hierin mijn diploma behaald.

Na het voorgezet onderwijs heb ik gekozen voor de opleiding Sport en Bewegen op het Deltion College in Zwolle. Hier heb ik vier fantastische jaren beleefd, veel geleerd en veel nieuwe vrienden gemaakt. Binnen deze opleiding heb ik een aantal fitness diploma’s behaald.

Waarom ben je Personal Trainer/ leefstijlcoach geworden?

Na een aantal stages te hebben mogen lopen in een sportschool, kwam ik er al snel achter dat ik het vak ‘’fitness’’ erg leuk begon te vinden. Niet alleen de oefeningen op zich maar vooral het werken met mensen. Het helpen met het verwezenlijken van de desbetreffende doelstelling, gaf mij een enorme boost van energie. Vanaf dat moment ben ik me steeds meer geen ontwikkelen in het begeleiden van het individu.

Waarom IGOFIT?

Vanaf mijn periode in de sportschool leerde ik Walter Nuiten al snel kennen. In deze periode hadden wij regelmatig contact met elkaar gehouden. Wanneer ik hoorde dat Walter een eigen vestiging van IGOFIT in Grou ging starten, wilde ik daar uiteraard graag deel van uitmaken. Uit mijn ervaring is een sportschool erg gericht op massa van mensen. IGOFIT is in mijn ogen daar het tegendeel van. IGOFIT staat de klant centraal. Het op duurzaam verbeteren van de leefstijl.

Wat drijft jou?

Ik vind het prachtig om te zien hoe mensen zichzelf ontwikkelen, het verbeteren van het zelfbeeld, bewust worden van hun leefstijl en uit eindelijk gelukkiger worden. Dit is voor mij een enorme drijfveer om de dingen te doen die ik nu doe.

Eventuele specialisaties:

Door mijn ervaring in de topsport van schaatsen, weet ik wat je voor discipline er van je gevraagd word, de intrinsieke motivatie en ik weet wat je ervoor moet laten en wat je ervoor moet doen om je doelstelling te behalen.

 

Jouw motto…

Go Hard or Go Home

Categories:


Menu

Meld je aan voor oriënterend gesprek