Lynn de Leij Personal Trainer & Leefstijlcoach bij IGOFIT

Wie ben ik en waar kom ik vandaan?
Ik ben Lynn de Leij een geboren en getogen Limburgse van 43 jaar. In 2000 ben ik samen met mij partner Mark naar Emmeloord verhuisd om hier te gaan werken als fysiotherapeut bij fysiotherapie Bakker.

In Limburg heb ik na de middelbare school de opleiding sport en bewegen (CIOS) in Sittard gedaan. Bewegen en vooral buitensporten zijn mijn hobby’s en daar wilde ik mee verder. Hoofd specialisatie heb ik daar gedaan in Ortho Bewegings Agogisch Werker waarmee ik aan de slag kon als activiteiten begeleider van lichamelijk en geestelijk beperkte mensen. Daarnaast sub vakken als Atletiek-en zwemtrainer en fitnessinstructeur. De interesse voor het menselijk lichaam en alle fysieke mogelijkheden en beperkingen bleef aanwezig waardoor ik gelijk aansluitend door ben gestroomd naar de opleiding Fysiotherapie in Heerlen.

Na de opleiding fysiotherapie ben ik met Mark naar het buitenland gegaan om eerste werkervaring op te doen als fysiotherapeut. Na 3 jaar Zuid Duitsland wilde we terug naar Nederland om een toekomst op te bouwen en een gezin te starten.
Binnen fysiotherapie Bakker begeleid ik individueel mensen bij klachten en beperkingen. En geeft ik groepslessen Zwangerfit (zwangerschapsgym en nagym)

Waarom Personal Training?
Mijn  voor beweging en het overdragen van deze positieve energie hebben mij er toegedreven om terug te gaan naar mijn roots. Mensen middels bewegen helpen naar een gezonde lijfstijl.
Wat ik veel zie ( in de fysio/ leven) is dat mensen moeite hebben met fit en gezond te blijven na het herstel ( blessure/ pijn) waardoor ze terugvallen in oude gewoontes. Als personal training/coach is er tijd en ruimte om alle facetten van een gezonde leefstijl aan te pakken en te verbeteren.

IGOFIT
IGOFIT vind ik een mooie, moderne trainingsstudio met een complete aanpak die mij erg aanspreekt. Ik kan hier als Personal trainer/coach mij ontwikkelen en groeien. Een team met vakbekwame Personal/ Vitaliteit -en Leefstijlcoaches waar ik mee samen kan werken is iets waar ik naar op zoek was en gevonden heb.
3 jaar geleden is mijn collega fysiotherapie Jeroen de Groot al gestart bij IGOFIT om invulling te gaan geven aan de medical fitness/ training om zo klanten nog beter van dienst te kunnen zijn bij optredende blessures of fysieke overbelasting. Hier hoop ik hem in de komende jaren in te ondersteunen.

Ervaringen en opleiding
Zelf heb ik in 2014 de Zwangerfit opleiding gedaan en kleine cursussen in heup en bekkenklachten. Voorjaar 2017 de NASM personal trainer.
De komende tijd hoop ik mij verder te bekwamen op gebied van ademhaling / ontspanning en motivational interviewing .

Drijfveren
Mijn gezin en voorbeeldfunctie voor de jongere generatie is een van mijn drijfveren. Kinderen maar ook jonge gezinnen hebben een goed voorbeeld nodig. Ik wil niet alleen zelf een voorbeeld zijn maar ook mensen aan de hand nemen om te ervaren wat balans in voeding, beweging, rust is en hen stressmanagement kan bij brengen.

Mijn motto:
Houd het niet bij DROMEN maar DURF te DOEN.Menu

Meld je aan voor oriënterend gesprek