Medical Personal Training bij IGOFIT

Medical Personal Training bij IGOFIT

Blessures kunnen ervoor zorgen dat uw actieve leven behoorlijk tot stilstand wordt gebracht. Gebrek aan begeleiding en sturing zorgt er vaak ook nog eens voor dat dit onnodig lang duurt. Bent u ook iemand die zodra er gestart wordt met training er lichamelijke ongemakken optreden? Heeft u op dit moment een klacht, maar wilt u toch werken aan uw doel? In deze situaties kan de Medical Personal Trainer de oplossing zijn. De kennis van fysiotherapie gecombineerd met sport, zorgt voor een specialistische aanpak van uw probleem.

Mijn naam is Jeroen de Groot en ik ben 25 jaar oud en afgestudeerd als Fysiotherapeut in Groningen. Na een aantal waarnemingen ben ik inmiddels al weer 2.5 jaar aan het werk bij Fysiotherapie Bakker in Emmeloord. Vanuit mijn eigen interesse voor sport en dan voornamelijk voetbal en fitness, ben ik mij gaan verdiepen in Personal Training. Recent heb ik de opleiding NASM PT afgerond. Ik houd mij als Medical PersonalTrainer o.a. bezig met klanten die fysieke klachten hebben of ergens vastlopen vanwege pijn of lichamelijke beperkingen. Middels gerichte oefeningen, aanpassingen in het trainingsschema en adviezen voor het dagelijks leven hoop ik de klanten z.s.m. weer optimaal te laten presteren. Door vroegtijdig te handelen en in te grijpen, zorgen we voor minimaal tijdsverlies op de weg naar uw doel.

Medical Personal Trainer IGOFIT

Jeroen de Groot

Inloopspreekuur

Loop je al lang met een fysieke klacht, (sport)blessure of ben je klaar met je fysiotherpie maar wil je wel verder werken aan je herstel of een vrijblijvend advies ? Maak dan gebruik van ons gratis spreekuur met Jeroen en vul hieronder je gegevens in.


Menu

Meld je aan voor oriënterend gesprek