Niet lijnen maar leven

Ben jij ook helemaal klaar met die kilo’s die er weer aankomen of die je er juist niet af kunt krijgen? Wil je graag de juiste balans vinden in je eetpatroon? 

Voeding is een belangrijk onderdeel van ons leven. Er zijn talrijke meningen en ideeën over te vinden. Daarnaast zijn er talloze diëten en zou het één nog beter zijn dan het ander. Maar waarom stellen we het belangrijkste niet voorop? Zorg voor voeding die de cellen in je lichaam voeden zodat je leven kunt! Voeding waar je lichaam behoefte aan heeft. Ons lichaam heeft elke voedingsstof nodig! Koolhydraten, eiwitten en vetten. Dit zijn de brand- en bouwstoffen voor ons lichaam. NIET LIJNEN MAAR LEVEN is een levensstijl die ervoor zorgt dat je al deze brand- en bouwstoffen binnen krijgt. En niet door het aanleren van een bepaald trucje of door het voorschrijven van een dieet maar door een verandering van je levensstijl! Hierop gaan we je coachen en dat doen we op meerdere vlakken.

  • Leren te vertrouwen op je eigen gevoel
  • Gewoontes te doorbreken.
  • Omgaan met obstakels (feestjes,verjaardagen, etentjes)
  • Weer genieten van je voeding.

Of je nu wilt afvallen, aankomen of op gewicht te blijven. Deze levensstijl kun je toepassen op jouw wensen!

Met NIET LIJNEN MAAR LEVEN gaan we in 13 weken werken naar deze levensstijl. Het is geen dieet, bevat geen supplementen of maaltijd vervangende producten. We gaan aan de slag om gevarieerd, lekker en gezond te eten. Tevens leren we je een eetpatroon aan welke past bij jouw lichaam en welke je je leven lang vol kunt houden!

‘NIET LIJNEN MAAR LEVEN’ ziet er als volgt uit:

  • Starten met een uitgebreide intake & meting op locatie IGOFIT
  • 5 afspraken en tussenmetingen op locatie IGOFIT
  • Tussentijdse online coaching momenten
  • Coaching op meerdere vlakken; weer leren vertrouwen op eigen gevoel, gewoontes doorbreken, hoe om te gaan met obstakels en weer gaan genieten van je voeding!

Meer informatie over NIET LIJNEN MAAR LEVEN ? Vul hieronder je gegevens in.Menu

Meld je aan voor oriënterend gesprek
× Hallo. waar kan ik je mee helpen?