Nieuw gezicht in Emmeloord

Wie ben je ?

Mijn naam is Mirjam Lindgreen, 39 jaar en samen met Ronald en onze kinderen (Evy en Jesper) woonachtig  in Emmeloord.

Waar kom je vandaan & vorige werkzaamheden ?

Ik ben geboren en opgegroeid in Swifterbant. In mijn studietijd heb ik op verschillende plekken in Nederland gewoond en ben zo uiteindelijk via Utrecht in Emmeloord terecht gekomen waar we met veel plezier wonen! Mijn carrière is begonnen als Planner bij United Broadcast Facilities in Hilversum, een bedrijf die nationaal en internationaal diensten op het gebied van televisie- en mediaproducties levert. Na 4 jaar daar werkzaam te zijn geweest ben ik aan de slag gegaan als Intercedente en daaropvolgend als Management Assistente bij Allure Uitzendbureau in Utrecht. Na onze verhuizing naar Emmeloord ben ik begonnen bij de Rabobank als Adviseur Particulieren waar ik inmiddels 11 jaar werkzaam ben.

Waarom ben je Personal Trainer / leefstijlcoach / voedingscoach  geworden ?

Na een reorganisatie en een grote verandering van de dienstverlening binnen de Rabobank merkte ik dat ik niet meer mee kon en wilde met deze verandering. Ik paste niet meer binnen de gevraagde eisen, ik voelde duidelijk dat ik wat anders wilde. Samen met een loopbaancoach ben ik gaan kijken waar mijn ambities dan wel liggen, in deze periode ben ik veel over mijzelf te weten gekomen. Sport, voeding en ‘me goed voelen’ spelen al lang op verschillende manieren een belangrijke rol in mijn leven. Daarnaast weten we sinds 2 jaar dat onze zoon Coeliakie heeft, afgelopen 2 jaar ben ik hierdoor veel over voeding te weten gekomen en merkte ik dat ik dit erg interessant vind! Vooral ook om te zien wat goede voeding met je doet.

Ineens werd het me duidelijk, dit is wat ik wil! Andere mensen begeleiden met hun hulpvraag op het gebied van een gezonde levensstijl. Ik ben inmiddels geslaagd voor mijn opleiding Voedingsdeskundige en volg op dit moment de opleiding Sportvoeding gevolgd door de opleiding Kindervoedingsadviseur.

Waarom IGOFIT ?

IGOFIT en ik ‘kennen’ elkaar al bijna vanaf de opening. Ik ben begonnen met de bokscursus en vanuit daar ben ik een personal training traject gestart. In die periode heb ik ervaren hoe betrokken en deskundig IGOFIT is, ook de eerlijkheid van de trainers en de begeleiding op persoonlijk vlak hebben mij veel geleerd en nog meer gegeven. Er werd mij geadviseerd mijn hart te volgen, te voelen en te ervaren wat dat doet. Dat heb ik gedaan en nu mag ik aan de slag bij dit mooie bedrijf!

Wat drijft jou ?

Het helpen van mensen!
Dat door het delen van mijn kennis iemand zich beter, fijner en gelukkiger gaat voelen.
Hoe mooi is het dat je daar een bijdrage aan kan en mag leveren!

 

Jouw motto…

The future belongs to those who believe in their dreams!

Categories:

Menu

Meld je aan voor oriënterend gesprek