Nieuw rooster en Group Trainingen

Vanaf 1 april a.s. gaat de IGOFIT vestiging in Emmeloord starten met het nieuwe GROUP TRAINING rooster.

Er komt een herverdeling van de lessen en invulling van de GROUP TRAININGEN:

IGOBOXFIT : een work-out waarbij de conditie op een leuke en uitdagende manier wordt getraind. Een complete training door de combinatie van boksen en functionele total bodyweight training. Klik hier

IGOHIIT : is een beginners/instap les, die ieder kan volgen en is daarom laagdrempelig. Het belangrijkste energie component is snel herstel, voor ieder die het uithoudingsvermogen wil verbeteren, ter bevordering voor bijvoorbeeld hun sport en/of dagelijkse werkzaamheden. Klik hier.

IGOPOWER : bevat als belangrijkste energiecomponent explosiviteit en power, waarbij (spier)kracht van belang is. De les is gericht op krachtoefeningen welke uitgevoerd kunnen worden met bodyweight, barbells, kettlebels, dumbells, medicin balls etc. welke op maximale snelheid verplaatst dienen te worden (snelkracht/power). Voor deze les dien je de BIG 5 beweegcomponenten te beheersen. Klik hier.

IGOOUTDOOR : werken aan je kracht, conditie, souplesse, explosiviteit en snelheid in de buitenlucht, maar dan met minder rustmomenten tussen de oefeningen. Termen als squats, lunges, burpees en planken komen in deze les langs. Je bouwt  je conditie en spierkracht dan verantwoord op met IGOOUTDOOR. Klik hier.

IGOBOOTCAMP Trainen in de natuur. Rennen op heuvels, hangen aan een touw of tijgeren door het water, zand of gras. Dan is IGOFIT BOOTCAMP Training helemaal wat voor jou! Bootcamp is een buitentraining voor mannen en vrouwen waarbij het accent op het vergroten van kracht, snelheid, uithoudingsvermogen, behendigheid en afvallen ligt. Na de IGOFIT BOOTCAMP staat er een gezonde NETL BOOTCAMP LUNCH voor je klaar op het paviljoen. Deze training wordt 1 x per maand gegeven op NETL de Wildste Tuin. Klik hier.

Wil je een keer een groepsles ervaren ? Geef je hieronder op voor een gratis proefles.

We nemen contact met je op om deze proefles in te plannen.

 

Categories: ,


Menu

Meld je aan voor oriënterend gesprek