IGORELAX

In onze maatschappij zijn we vooral gericht op inspanning, presteren en resultaten. Bovendien zijn we ook steeds gericht op het ervaren van prikkels van buiten af en ervaren regelmatig enige vorm van stress.

In onze Personal Training en leefstijl trajecten zijn we vooral gericht op het afstemmen van diverse resultaatbepalende pijlers op de, door de cliënt, gewenste doelstelling. Het betreffen de pijlers bewegen, voeden, rusten/ontspanning en mindset en deze vormen het fundament van al onze trajecten. Deze zijn ons inziens als puzzelstukjes onlosmakelijk met elkaar verbonden, aangezien zij een synergetisch effect hebben.

Stress leidt tot terugval in gewoontes en als dit ongezonde gewoontes zijn, dan heb je een probleem als je bijvoorbeeld wilt afslanken. Het adagium “Als je het echt wilt, dan kun je het” of het ‘Just do it” van Nike zijn in de echte wereld voor vele helaas niet van toepassing. Sterker nog, het kan zeer demotiverend werken.

Rust en balans

Ons lichaam en onze geest weten vaak niet meer hoe we kunnen ontspannen. Toch is rust onontbeerlijk om in balans te blijven. Maar soms zijn we ver doorgeslagen in moeten en doen. En je voelt je opgejaagd. Het lukt niet meer goed om te  ontspannen. Geest en lichaam zijn dit als het ware afgeleerd.

Met behulp van ademhaling- en ontspanningsoefeningen leer je hoe je lichaam en geest weer kunt ontspannen.  En te leven in het hier en nu.  In een met onze ontspanningscoach Linda oefenen je samen hoe je dit in de praktijk kan toepassen. Bij IGOFIT hebben we hiervoor een speciale ontspanningsruimte waar je helemaal tot rust komt.


Menu

Meld je aan voor oriënterend gesprek