Vacature Leefstijlcoach Noord Nederland

Als leefstijlcoach begeleid je je klanten en groepen in het behalen van hen doelen op fysiek en mentaal gebied. Je hebt een aantoonbare affiniteit met gezondheid en gedragsverandering op leefstijlgebied, bent gedreven, servicegericht, flexibel, representatief en een echte teamspeler.

Vereisten:
Je beschikt over een goede basisopleiding zoals HBO Sport, Gezondheid en Management, ALO, bewegingswetenschappen of vergelijkbaar. Specifiekere opleidingen als CHIVO, HBO Leefstijlcoach en werkervaring zijn een pre.

Je hebt een integrale blik op een gezonde leefstijl en vitaliteit beschikt over kennis van voeding, beweging, gezond werken en werktevredenheid, stressreductie en slapen, sociale relaties en zingeving.Verstaat de kunst van coachen, weet de intrinsieke motivatie bij anderen te activeren en hen daadwerkelijk anders te laten handelen.

Daarnaast is gedrevenheid en ambitie om verder te leren essentieel binnen onze organisatie. Je bent beschikbaar overdag, in avond en in het weekend.

Werkomgeving:
Na een interne opleiding zal je je kennis kunnen toepassen bij je klanten om hun doelstellingen helpen te behalen. Er is veel kennis op gebied van bewegen, voeding, stress en slaap dus is er altijd mogelijkheid om je collega’s te vragen om jou te helpen bij vraagstukken. Daarnaast geeft het werkmodel van IGOFIT je structuur. Je begeleid zowel klanten 1 op 1 als in groepen en bedrijven vanuit goed uitgeruste studio’s met een zeer persoonlijke sfeer. Je hebt toegang tot verschillende online systemen om jouw klant ook digitaal te begeleiden. We zijn op zoek naar een leefstijlcoach voor een parttime dienstverband. (zzp, verloning en loondienstverband bespreekbaar)

Sluit bovenstaande vacature aan bij jouw profiel? Reageer dan direct door jouw cv en motivatie te mailen naar info@igofit.nl

Categories:


Menu

Meld je aan voor oriënterend gesprek