Vacature Personal Trainer Noord Nederland

Als personal trainer begeleid je je klanten en groepen in het behalen van hen doelen op fysiek gebied. Je hebt een aantoonbare affiniteit met sport, bent gedreven, servicegericht, flexibel, representatief en een echte teamspeler.

Vereisten:
Je beschikt over een goede basisopleiding zoals HBO Sport, Gezondheid en Management, ALO, bewegingswetenschappen of vergelijkbaar. Specifiekere opleidingen als CHIVO, NASM, Bayesian Body Building, Overload en werkervaring zijn een pre. Daarnaast is gedrevenheid en ambitie om verder te leren essentieel binnen onze organisatie. Je bent beschikbaar overdag, in avond en in het weekend.

Werkomgeving:
Na een interne opleiding zal je je kennis kunnen toepassen bij je klanten om hun doelstellingen helpen te behalen. Er is veel kennis op gebied van training dus is er altijd mogelijkheid om je collega’s te vragen om jou te helpen bij vraagstukken. Je geeft zowel 1 op 1 als groepstrainingen in goed uitgeruste studio’s met een zeer persoonlijke sfeer. Je hebt toegang tot verschillende online systemen om jouw klant ook digitaal te begeleiden. We zijn op zoek naar een trainer voor een parttime dienstverband. (zzp, verloning en loondienstverband bespreekbaar.)

Sluit bovenstaande vacature aan bij jouw profiel? Reageer dan direct door jouw cv en motivatie te mailen naar info@igofit.nl

Categories:


Menu

Meld je aan voor oriënterend gesprek