Vacature Vitaliteitscoach Noord Nederland

Als vitaliteitscoach begeleid je je klanten en bedrijven om op fysiek, mentaal en emotioneel gebied maximaal te kunnen ontplooien, meer uit het leven te halen. Je hebt een aantoonbare affiniteit met vitaliteit bent gedreven, servicegericht, flexibel, representatief en een echte teamspeler.

Vereisten:
Je beschikt over Je hebt een integrale blik op een life- en leefstijlcoaching en beschikt over kennis van voeding, beweging, gezond werken en werktevredenheid, stressreductie en slapen, sociale relaties en zingeving.Verstaat de kunst van coachen, weet de intrinsieke motivatie bij anderen te activeren en hen daadwerkelijk anders te laten handelen. Daarnaast is gedrevenheid en ambitie om verder te leren essentieel binnen onze organisatie. Je bent beschikbaar overdag, in avond en in het weekend.

Werkomgeving:
Na een interne opleiding zal je je kennis kunnen toepassen om je klanten te coachen bij vaardigheden (zelfcontrole) als beter slapen, bewegen naar bouw, voedselkeuzes maken en ontdekken wat men uit het leven wilt halen. Er is veel kennis op gebied van vitaliteit dus is er altijd mogelijkheid om je collega’s te vragen om jou te helpen bij vraagstukken. Daarnaast geeft het werkmodel van IGOFIT je structuur. Je begeleid zowel klanten 1 op 1 als in groepen en bedrijven vanuit goed uitgeruste studio’s met een zeer persoonlijke sfeer. Je hebt toegang tot verschillende online systemen om jouw klant ook digitaal te begeleiden. We zijn op zoek naar een vitaliteitscoach voor een parttime dienstverband (zzp, verloning en loondienstverband bespreekbaar).

Sluit bovenstaande vacature aan op jouw profiel ? Reageer dan direct door je cv en motivatie te sturen naar igor@igofit.nl

Categories:


Menu

Meld je aan voor oriënterend gesprek