Walter Nuiten | Personal Trainer / co-owner IGOFIT Grou

Mijn naam is Walter Nuiten, 30 jaren jong en woonachtig in het mooie Friese dorp Grou. Ik deel het huis met mijn 3 prachtige dames; vriendin Sanne, dochters Suze en Saar.

Vanaf de lagere school die ik in Grou gevolgd heb ben ik doorgegaan naar het VWO in Leeuwarden. Daarna toch al snel de keuze kunnen maken om mijn interesses in sport en gezondheid meer vorm te kunnen geven door een opleiding op het instituut voor sportstudies (Hanze hogeschool Groningen) te volgen.
In mijn jeugd heb ik zoals veel leeftijdgenoten gevoetbald, daarna ben ik doorgegaan in de vechtsport; karate en kickboksen. Hiernaast ben ik altijd actief geweest in de krachtsport (fitness) en tot op heden doe ik dit nog steeds.

Qua werkzaamheden heb ik naast mijn studies gewerkt in een supermarkt als medewerker AGF. Daarnaast ben actief geweest in de fitnessbranche als floormanager en groepsles instructeur. Na mijn opleiding ben ik al vrij snel voor mijzelf begonnen als personal trainer op ZZP basis. Omdat ik hier nog geen volledige week mee kon vullen heb ik gewerkt bij een fysiotherapie instantie en daar de acquisitie verzorgd alsmede het managen van de sportactiviteiten.

Met de Rocky films als inspiratiebron was ik in mijn jeugd al bezig om van de buurtkinderen professionele boksers te maken, en dat voor 1 gulden. Fitness/krachttraining met bijbehorende voeding heb ik altijd interessant gevonden. En daarbij haalde ik veel voldoening uit het inspireren van mensen. Vrijblijvend adviseren, helpen waar nodig en kennis overbrengen. Hier is het ooit begonnen….

In 2013 ben ik terecht gekomen bij IGOFIT. Ik wilde een stap maken in het personal trainer zijn en mijzelf hierbij omringen met mensen met dezelfde drive en visie. Vandaar ook de keuze; IGOFIT streeft naar duurzame vitaliteit, is uniek, richt zich op het geheel van leefstijlpijlers en blijft ontwikkelen. Ik voelde me gelijk thuis. Maar heb wel gelijk aangegeven dat het mijn wens was om in de toekomst een eigen vestiging te beginnen. En afgelopen jaar was het dan eindelijk zover; IGOFIT Grou was geboren!

Door de jaren heen heb ik veel opleidingen van Overload Worldwide gevolgd; mylogenics, TOP trainer en PHP. Veel geleerd maar nog lang niet uitgeleerd!

Wat drijft mij; mijn gezin, familie, werk en vrienden. Constant ontwikkelen, gezond en gelukkig zijn. Ik dacht altijd dat veel geld mij gelukkig zou maken, tegenwoordig wil ik vooral genieten.

Mijn motto is daarom ook: work hard, play hard. Hard werken, maar daarnaast ook hard genieten. Of zoals een collega van me mij laatst meegaf; ga niet lijnen, ga genieten!


Menu

Meld je aan voor oriënterend gesprek