Wat is Personal Training ?

Bij Personal Training staat het fysiek trainen centraal en de Igofit trainer heeft dan ook kennis van trainingsmethodieken, trainingsmateriaal, anatomie en inspanningsfysiologie. De trainers van Igofit zijn op traingebied breed opgeleid en dit zorgt er voor dat er uiteenlopende doelen kunnen worden bereikt, zoals shapen, gezondheid of sportspecifieke doelen.

Shapen

Shapen is gericht op het creëren van een strak en afgetraind fysiek, waarbij (kracht)training en voeding centraal staan. Op basis van diverse zaken zoals belastbaarheid, (train)ervaring, doelstelling, etc. wordt een op maat gemaakt schema opgesteld, waarbij in een persoonlijke sessie wordt gewerkt aan het leggen van de fundamenten. Daarnaast is er de mogelijkheid het trainingsschema uit te voeren in onze eigen trainingsruimte.

Gezondheid

Bewegen en ook krachtraining hebben een positieve invloed op de gezondheid. De mix van het trainen van het uithoudingsvermogen en kracht/coördinatie en balans, heeft bij het bestrijden van o.a. welvaartsziekten, maar ook bij activiteiten in het dagelijks leven grote invloed.

Sportspecifiek

Kracht en coördinatie spelen een belangrijke (ondersteunende) rol in vele sporten, waaronder hardlopen, voetbal, schaatsen, etc. Wij hanteren hierbij dat bewegen goed is, maar goed bewegen nog beter. Afhankelijk van de sport en het huidige belastingniveau bouwt de Igofit trainer de belasting progressief op, of te wel bewegen, belasten en beproeven. De basis van goed bewegen wordt gelegd in de eerste fase, waarbij beweegpatronen, maar ook energielekken in de beweegketen worden aangepakt. Vanuit hier wordt er opgebouwd, zodat de sporter een beter en sterker fundament legt.

 Wil je fysieke doelen bereiken?
Spreekt bovenstaande je aan en wil je aan de slag met het verbeteren van je fysieke doelen? Vul hieronder je gegevens in voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

Lees hier wat Leefstijlcoaching en Vitaliteitscoaching is bij IGOFIT.


Categories:

Menu

Meld je aan voor oriënterend gesprek
× Hallo. waar kan ik je mee helpen?