Personal Training

Je wilt fitter en sterker worden, meer spiermassa of trainen voor een specifiek sportevenement……je weet alleen niet zo goed hoe. Een standaard sportschool heb je al eens keer geprobeerd of is gewoon niets voor jou. Je bent op zoek naar een stok achter de deur die helpt om sporten / bewegen in je normale leefpatroon te krijgen.

Onze Personal Trainers

Onze Personal Trainers hebben veel kennis van trainingsmethodieken, trainingsmateriaal, anatomie en inspanningsfysiologie. De Personal Trainers van Igofit zijn op traingebied breed opgeleid en dit zorgt er voor dat er uiteenlopende doelen kunnen worden bereikt, zoals spieropbouw, shapen, gezondheid of sport specifieke doelen.

Wat kan je van ons verwachten ?

Al onze 1 op 1  en dou trajecten beginnen met een persoonlijke intake waar we alles van je willen weten dat te maken heeft met jouw persoonlijke wens. Tevens voeren we enkele scans uit zodat we kunnen bepalen waar we moeten beginnen. Naar aanleiding van deze intake en scans maakt jouw Personal Trainer een plan op maat en gaat met jou aan de slag en je te motiveren je doel te helpen bereiken.

Liever sporten in een groep?

Sport jij liever in een groep onder begeleiding van een gemotiveerde Personal Trainer?
Klik dan hier voor ons groepstraining aanbod

Fysieke klachten ?

Ervaar je fysieke klachten dan is er de mogelijkheid om door onze Medical Personal Trainer (fysiotherapeut) een aanvullend onderzoek te laten doen.

Weten of IGOFIT jouw kan helpen jouw persoonlijke wens te behalen, vraag dan hieronder je persoonlijke oriëntatiegesprek aan en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Menu

Meld je aan voor oriënterend gesprek