Arjan van der Kruijf | Personal Trainer & Leefstijlcoach

Mijn naam is Arjan van der Kruijf, ben 23 jaar en onlangs ben ik samen gaan wonen met mijn vriendin in een mooi appartementje in Bolsward. Ik doe zelf al ruim 7 jaar fanatiek aan fitness.

Ik ben geboren in Sneek en opgegroeid in Idsegahuizum. Na de lagere school ben in ingestroomd naar VMBO GT. Al gauw werd ik geprikkeld door mijn interesse in sport en gezondheid en zo ben ik doorgestroomd naar CIOS Sport Bewegen Gezondheid. In deze jaren heb ik veel ervaring opgedaan in de fitness wereld en ging ik bij Anytime Fitness aan het werk als fitness- en groepsinstructeur.

Na 5 jaar in sportcentra’s te werken merkte ik al gauw dat er veel ontbrak aan persoonlijke aandacht naar de klant.Zo ben ik voor mezelf begonnen als zzp’er personal trainer in Basic Fit Sneek, hier ontwikkelde ik mijn passie voor persoonlijke begeleiding. Helaas werd ik beperkt door het concept van Basic Fit en besloten na een jaar hier te stoppen.

Met mijn motivatie om door te ontwikkelen was ik opzoek naar een groeiend en innovatief bedrijf. Zo kwam IGOFIT Grou op mijn pad en werd ik direct enthousiast! De werkwijze van IGOFIT sprak mij aan en zou dit dus de beste keuze zijn.

Mijn passie is om mensen te helpen bij het behalen van hun levensdoelen bij hun fysieke of mentale staat. Door mijn opgebouwde ervaring en leergierigheid is de functie Personal Trainer perfect.

Mijn motto: Kennis is Kracht


Femke Gerbranda | Personal Group Trainer

Wie ben je ?

Mijn naam is Femke Gerbranda-Hiemstra. 37 jaar, getrouwd met Johan en twee kinderen. Ruben en Vera

Waar kom je vandaan & vorige werkzaamheden ?

Ik ben met mijn zeventiende jaar het leger ingegaan, de Koninklijke Landmacht. Bij dit mooie bedrijf heb ik 13 jaar gewerkt met als laatste functie groepscommandant. In 2011 heb ik de keuze gemaakt om defensie te verlaten, dit ivm het gezin. Ik ben aan de slag gegaan bij toen nog Intersport Boomsma. In de tussentijd ben ik door Igor en Linda gevraagd om bootcamp lessen te gaan geven. Hiervoor verschillende cursussen gedaan en inmiddels alweer 3 jaar aan het lesgeven bij Igofit.

Waarom ben je Personal Trainer / leefstijlcoach  geworden ?

Ik ben altijd op zoek naar uitdaging, dingen doen waar ik blij van wordt. En lesgeven daar wordt ik blij van. De bedoeling is dat ik ook personal trainer ga worden alleen ivm met het werk van Johan staat dat even op een  lager pitje waardoor ik alleen groeps lessen  doe.

Waarom IGOFIT ?

Igofit is een mooi bedrijf met heel veel kennis waar ik elke keer nog van leer. Het is een persoonlijk bedrijf en het contact met de klanten vindt ik persoonlijk prettig.

Ervaringen afgelopen 3 jaar.

Werken bij Boomsma sport. Cursussen in lesgeven en het lesgeven zelf.

Wat drijft jou ?

Dingen doen waar je blij van wordt en vooral waar je achter staat.


Jesse Visser | personal trainer & leefstijlcoach

Wie ben je?

Mijn naam is Jesse Visser, ben 21 jaar en woon bij mijn ouders in het mooie watersportdorp Grou. Ik voetbal bij het eerste van de lokale voetbalvereniging GAVC, daarnaast ben ik zelf fanatiek bezig in de fitness.

Waar kom je vandaan & vorige werkzaamheden?

Ik ben geboren in Leeuwarden en opgegroeid in Grou. Vanaf het lager onderwijs kreeg het advies VMBO Kader. Met dit advies ben ik naar het voortgezet onderwijs gegaan op OSG Sevenwolden in Grou. Na twee jaar op deze school hebben gezeten wilde ik al snel de sport kant al op. Dit kwam mede omdat ik naast school in de Friese selectie van het schaatsen zat. Hierdoor was altijd al met sport bezig en wilde hiervan graag mijn beroep maken. De laatste twee jaar van mijn voorgezet onderwijs heb ik SDV (Sport, Dienstverlening en veiligheid) gevolgd en hierin mijn diploma behaald.

Na het voorgezet onderwijs heb ik gekozen voor de opleiding Sport en Bewegen op het Deltion College in Zwolle. Hier heb ik vier fantastische jaren beleefd, veel geleerd en veel nieuwe vrienden gemaakt. Binnen deze opleiding heb ik een aantal fitness diploma’s behaald.

Waarom ben je Personal Trainer/ leefstijlcoach geworden?

Na een aantal stages te hebben mogen lopen in een sportschool, kwam ik er al snel achter dat ik het vak ‘’fitness’’ erg leuk begon te vinden. Niet alleen de oefeningen op zich maar vooral het werken met mensen. Het helpen met het verwezenlijken van de desbetreffende doelstelling, gaf mij een enorme boost van energie. Vanaf dat moment ben ik me steeds meer geen ontwikkelen in het begeleiden van het individu.

Waarom IGOFIT?

Vanaf mijn periode in de sportschool leerde ik Walter Nuiten al snel kennen. In deze periode hadden wij regelmatig contact met elkaar gehouden. Wanneer ik hoorde dat Walter een eigen vestiging van IGOFIT in Grou ging starten, wilde ik daar uiteraard graag deel van uitmaken. Uit mijn ervaring is een sportschool erg gericht op massa van mensen. IGOFIT is in mijn ogen daar het tegendeel van. IGOFIT staat de klant centraal. Het op duurzaam verbeteren van de leefstijl.

Wat drijft jou?

Ik vind het prachtig om te zien hoe mensen zichzelf ontwikkelen, het verbeteren van het zelfbeeld, bewust worden van hun leefstijl en uit eindelijk gelukkiger worden. Dit is voor mij een enorme drijfveer om de dingen te doen die ik nu doe.

Eventuele specialisaties:

Door mijn ervaring in de topsport van schaatsen, weet ik wat je voor discipline er van je gevraagd word, de intrinsieke motivatie en ik weet wat je ervoor moet laten en wat je ervoor moet doen om je doelstelling te behalen.

 

Jouw motto…

Go Hard or Go Home


Coach aan het woord: Carmen Postma

Wie ben je?

Mijn naam is Carmen Postma, ik ben 30 jaar oud en woon samen met mijn vriend Arend in het prachtige Leeuwarden.

Waar kom je vandaan & vorige werkzaamheden?

Ik kom uit een sportief gezin waardoor sport al snel een grote passie voor me werd. Na het afronden van mijn VMBO opleiding, was de keus voor het CIOS dan ook snel gemaakt. Daarna wilde ik mij graag nog verder ontwikkelen op het gebied van sport, en heb daarom de opleiding Sport, Gezondheid en Management aan het instituut voor sportstudies gevolgd aan de Hanze Hogeschool Groningen. Na het afronden van mijn studies ben ik parttime aan de slag gegaan in de ijshal Leeuwarden waar ik sportlessen verzorgde. Deze parttime baan heb ik vervolgens ingeruild voor een fulltime baan bij Body & Fit in Heerenveen, waar ik 4 jaar op kantoor gewerkt heb.

Waarom ben je Personal Trainer / leefstijlcoach geworden en waarom IGOFIT?

Ondanks dat ik het bij Body & Fit naar mijn zin gehad heb, heb ik altijd geweten dat ik meer dan dat wilde. Ik miste vooral het contact, en het actief werken met mensen. In 2018 ben ik terecht gekomen bij IGOFIT. Een bedrijf dat staat voor kwaliteit en zich op duurzame vitaliteit richt. Dit maakt ze uniek in hun vakgebied. Ik voel me bevoorrecht dat ik deel van dit team mag uitmaken, en op deze manier de kans krijg om mezelf als coach en trainer te ontwikkelen en mijn deskundigheid op het gebied van een actieve en gezonde leefstijl te verbreden.

Wat drijft jou?

Ik haal voldoening uit het succes dat mensen ervaren wanneer ze hun doelen bereikt hebben, en vind het fantastisch om mijn enthousiasme en energie te kunnen delen met anderen.

Jouw motto…en waarom dit motto?

Incasseren, accepteren en door! Als je iets wilt bereiken, zal het niet altijd makkelijk zijn. De tegenslagen die je tegenkomt moet je incasseren, accepteren om vervolgens weer door te gaan.