Workshop: voeding, gebruik je gezonde verstand

Voeding is er om onze cellen te laten functioneren, zodat we ons optimaal kunnen ontplooien. Bewustwording van de functie van voeding kan al voor verbetering in de leefstijl van uw medewerkers zorgen. Er bestaat veel onduidelijkheid over “gezonde voeding” welke ervoor zorg kunnen dragen dat men de verkeerde keuzes maakt. Met deze workshop creëren we bewustwording bij de werknemers,waardoor zij zelf actief aan de slag gaan. En uiteindelijk gezonder worden én blijven.

In deze workshop gaan we aan de slag met de volgende thema’s:

 • Mythes omtrent “gezonde en ongezonde voeding”
 • Bestanddelen voeding
 • Van vullen naar voeden
 • Vitaal voeden

Meer informatie over deze workshop of een vrijblijvend gesprek met onze bedrijfscoach om uw wens op gebied van vitaliteit en gezondheid te bespreken voor uw organisatie ? Stuur een email naar igor@igofit.nl of laat uw gegevens hieronder achter.

 


Workshop LESS STRESS, GET READY4WORK

Zonder stress geen leven. Stress wordt over het algemeen geassocieerd met negatief en het moet koste wat het kost bestreden worden. Stress hoort bij het leven en zeker bij werk. Wat voor de één stressvol is hoeft voor de ander geen betekenis te hebben. Het is daarmee subjectief aangezien het door iedereen anders wordt ervaren. Stress is dus een prikkel, die kan leiden tot verhoging van de belastbaarheid en is dus functioneel. Het probleem ontstaat als er geen controle meer is en wordt dan ervaren als negatief. Stressklachten zijn de belangrijkste verzuimoorzaak onder jonge werknemers. In deze korte, praktische workshop leert men stress bij werknemers te voorkomen, de signalen te herkennen en de oorzaak aan te pakken.

In de workshop LESS STRESS, GET READY4WORK besteden we aandacht aan de volgende thema’s :

 • Stages of stress te begrijpen
 • Stress te meten en signalen te herkennen
 • Oorzaken van stress aan te pakken
 • Van stress naar vitaliteit
 • Vitaliteit bevorderen door te gaan leven

Meer informatie over deze workshop of een vrijblijvend gesprek met onze bedrijfscoach om uw wens op gebied van vitaliteit en gezondheid te bespreken voor uw organisatie ? Stuur een email naar igor@igofit.nl of laat uw gegevens hieronder achter.


Workshop slapen & werk

Volgens het Nederlandse Vereniging voor Slaap en Waak Onderzoek (NSWO) vindt meer dan 40 procent van de Nederlanders dat zij te weinig slapen. Meer dan de helft is bij het opstaan moe, 15 procent zelfs zeer moe. Eén op de zes mensen schijnt soms zelfs in slaap te vallen tijdens een sociale gelegenheid zoals feestjes of een bezoekje aan de bioscoop. Bij 2 procent van de Nederlanders gebeurt dit zelfs regelmatig. Slapeloosheid en vermoeidheidsklachten hebben grote gevolgen voor de gezondheid en ons welbevinden, maar ook voor de productiviteit, veiligheid en inzetbaarheid in het werk. Het mag duidelijk zijn dat slapen een enorme impact heeft op de vitaliteit.

In deze workshop besteden wij aandacht aan de volgende onderdelen:

 • De verschillende slaapfasen en weten hoe de slaap werkt.
 • Weet men welke factoren slaap beïnvloeden.
 • Kan men de vertaling maken van slaaptheorie naar uw persoonlijke situatie.
 • Kunnen uw medewerkers verschillende ontspanningstechnieken toepassen.
 • Heeft men kennis van een goede slaaphygiëne.
 • Krijgt men tools mee om gewoonten en gedachten te doorbreken die de slaap belemmeren.

Meer informatie over deze workshop of een vrijblijvend gesprek met onze bedrijfscoach om uw wens op gebied van vitaliteit en gezondheid te bespreken voor uw organisatie ? Stuur een email naar igor@igofit.nl of laat uw gegevens hieronder achter.

 


Gezondheid bevorderen binnen uw organisatie

IGOFIT helpt u graag bij aan het bevorderen van de gezondheid van u en uw medewerkers. Dit doen wij door het door het aanbieden van verschillende workshops, presentaties en workouts waarbij we relevante handvatten aanbieden voor werknemers om een gezonde leefstijl te starten en te behouden. Hierdoor zal iedere werknemer zijn gewenste kwaliteit van leven kunnen verhogen, met als gevolg duurzaam inzetbaar personeel met een laag ziekteverzuim en een hoge arbeidsproductiviteit. Tevens draagt dit bij aan de algemene bewustwording voor een duurzaam, gezond en vitaal leven in relatie tot werk, gezinsleven en vrije tijd.

Voor verschillende organisaties als Agrico, KPN, Rabobank, Gemeente Noordoostpolder, van Staveren, Meeuwsen Ten Hoopen hebben wij op gebied van gezondheid en vitaliteit workshops en trainingen mogen verzorgen.

Aanbod bevorderen gezondheid IGOFIT:

Workshops & presentatie’s: Deze workshops en presentatie hebben als doel om meer bewustwording te creëren bij de werknemers van uw organisatie.

Business Workouts: Een lekkere workout voor werknemers, MT, team, afdeling of personeelsvereniging van uw organisatie.

 • Business breakfast workout
 • Personeel Bootcamp / workout
 • Business BOXING workout

Kijk voor nog meer diensten zoals de PMO Plus voor uw organisatie op onze IGOBUSINESS website

Meer informatie of vrijblijvend gesprek met onze bedrijfscoach om uw wens op gebied van vitaliteit en gezondheid te bespreken voor uw organisatie ? Stuur een email naar igor@igofit.nl of laat uw gegevens hieronder achter.

 


Leefstijl programma’s IGOBusiness

De invloed van een ongezonde leefstijl op verzuim dringt steeds meer door. U kunt uw werknemers bewust maken van hun leefstijl met onze leefstijl- en vitaliteitsprogramma’s.

Leefstijlcoachingprogramma’s :

Onze leefstijlprogramma’s richten zich op gedrag dat van invloed is op de gezondheid. Het betekent beter, maar toch vooral minder eten. Het betekent meer bewegen, stoppen met roken en beter slapen. We onderscheiden hiervoor 3 programma’s:

Vitaliteitsprogramma:

Een IGOFIT vitaliteitscoach helpt uw medewerker om meer uit hem of haarzelf en uit het leven te halen via life- en leefstijlcoachen. De zaken waar men dus zelf invloed op heeft, maar dan wel met vaardigheden die nooit geleerd zijn. Vaardigheden zoals helpen met levensdoelen en waarden te bepalen, helpen met starten en vooral helpen met volhouden, waardoor men weer de regie kan nemen over zijn / haar eigen leven.

Daarnaast leren we allerlei leefstijlvaardigheden aan. Vaardigheden zoals beter leren ademen, beter leren bewegen, beter met stress omgaan en betere voedingskeuzes maken, waardoor de gezondheid en vitaliteit verbetert en men  meer uit het leven kan halen.

Meer informatie over onze intensieve persoonlijke coaching programma’s voor uw medewerkers ? Laat hieronder uw gegevens achter zodat onze bedrijfscoach contact met u kan opnemen.