VACATURES
Kom jij ons team versterken ?


Wie zijn wij ?
Met een hoofdvestiging in Emmeloord en dochterfilialen in Grou en Dronten staat IGOFIT aan de basis van een gezonde en vitale levensstijl, op fysiek, mentaal en emotioneel niveau van haar klanten. Omdat ieder persoon anders is en ook persoonlijke wensen heeft coachen onze personal trainers, leefstijl- en vitaliteitscoaches naar de eigen wensen en doelen van onze klanten.


Werkwijze:

IGOFIT heeft een unieke en bewezen aanpak in de begeleiding en biedt op maat gemaakte gezondheid en vitaliteitsprogramma’s om de aangeleerde structuur vol te houden. De 1 op 1 klanten van IGOFIT doorlopen een 13 weken programma waarbij o.a. trainingen, tools en educatie op gebied van gezondheid & vitaliteit worden ingezet. Hierdoor kunnen zij meer uit zichzelf halen zowel prive als in hun werk.


Waar ?
Naast de persoonlijke op maat trajecten bieden wij gezondheid- en vitaliteitsprogramma’s, groepstrainingen en workshops aan voor groepen en bedrijven. Voor onze verschillende locaties in Emmeloord, Grou en Dronten zoeken wij gedreven, deskundige en betrokken collega’s om ons team te versterken.

EEN VAN BOVENSTAANDE VACATURES JOUW OP HET LIJF GESCHREVEN ?

STUUR DAN DIRECT JE CV EN MOTIVATIE NAAR IGOR@IGOFIT.NL

 

Menu

Meld je aan voor oriënterend gesprek